Καμιά 15αρια φασιστάκια είναι τώρα (11:30) στο Μοναστηράκι.

Καμιά 15αρια φασιστάκια είναι τώρα (11:30) στο Μοναστηράκι.

Είδα περίπου 15 φασίστες στο θησείο να πηγαίνουν προς το σταθμό και λίγο αργότερα ανέβαιναν την Ερμού προς Μοναστηράκι. Πήγαινα μπροστά τους με μηχανή και ειδοποιούσα κόσμο, μετανάστες και «φρικιά».

+++

από +++ 02/04/2005 11:54 μμ.


Είδα ένα παιδί που ήταν στο δρόμο τους και επειδή τον έκοψα ότι μπορεί να είναι Αλβανός του είπα ότι έρχονται οι φασίστες και καλύτερα να απομακρυνθεί. Με ευχαρίστησε (πράγματι ήταν)και μου είπε ότι του την Ξαναπέσανε πριν μερικές μέρες. Στην πλατεία στο Μοναστηράκι δεν είχε καθόλου «φρικο» κόσμο εκτός από ένα παιδί, που έκρυψε το παλαιστινιακό του και απομακρύνθηκε. Και αυτός μου είπε ότι του την είχαν πέσει όταν είχαν την τελευταία τους πορεία. Όσο για τους φασίστες είμαι σίγουρος ότι ήτα αφού ήταν και όλοι ξυρισμένοι, φλάι, αρβύλες και είχαν το στιλ αγέλης που ψάχνει θύμα.

από αχαίρευτος 03/04/2005 12:58 πμ.


Εδώ και χρόνια,το Μοναστηράκι είναι γνωστός χώρος που είτε περπατάνε,είτε ψάχνονται φασίστες!!!Ίσως,λόγω της ύπαρξης της πλ.Εξαρχείων,ίσως και λόγω των μαγαζακίων που ψωνίζουνε τα αξεσουάρ τους...Καλό θα 'ναι ν'αποφεύγεται! Πάντως,καλό είναι να ενημερώνεται το indy,σε τέτοιες καταστάσεις. υ.γ.στο Κολωνό(περιοχή,που δε ξέρω τί παίζει τα τελευταία χρόνια..),υπάρχει βιοτεχνία ιδιοκτησίας του Παναγιωταρά(ιδρυτή της ¨Γαλάζιας Στρατιάς¨)με χουλιγκανίστικα είδη!!!

από hool 03/04/2005 2:08 πμ.


sto metaksourgeio einai alla na kserete oti einai kala frourhmeno

από φασιστοφ@γος 03/04/2005 2:55 πμ.


οι φασίστες να αποφεύγουν το μοναστηράκι, όχι οι μετανάστες και οι σύντροφοι.

από detox 03/04/2005 3:27 πμ.


oi dromoi mas anikoun... epitelous KEROS na tis "anakatalaboume" !!

από Wild poetry 03/04/2005 10:58 πμ.


Ένα ποίημα για τους φουκαράδες ξένους συνανθρώπους μας που περνάν τα αίσχη και από τους καπιταλιστές και από πολλους Ελληναράδες. Το σύνθημα παραμένει. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΦΑΣΊΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ Είμαι ένας ξένος που ήρθα στην Ελλάδα, Νόμιζα οτι θα ’βρισκα τουλάχιστον μια παχιά αγελάδα. Ήρθα στη χώρα του Δια του Ξενία, και βρήκα κυνηγητά και αδικία. Του Έλληνα πατρίδα είναι όλη η γη, εκατομμύρια οι Έλληνες στην αλλοδαπή. Οι περισσότεροι είναι στρώματα φτωχά, περνάνε ρατσισμούς, δεν τη βγάζουνε καλά. Και στην Ελλάδα είναι κάμποσα ακροδεξιά καθίκια προβάλλουν όλων των ειδών ρατσιστικά τερτίπια. Ακριβώς όπως και στην αλλοδαπή, τον κάθε Έλληνα τον βλέπουν για ληστή. Η τηλεόραση είναι μεγάλη ατιμία, δείχνει τρομερά συμβάντα και βάζει τους γέρους σε αγωνία. Ο κάθε μουρλαμένος παρουσιαστής δείχνει το συμβάν με κόμπο στο λαιμό την άλλη μέρα όμως, θα φανεί μηδαμινό. Η ακροαματικότητα επεκτείνεται, αλλά η ζημιά όμως γίνεται. Έτσι ο κάθε ρατσιστής ή μπάτσος μουρλός, γίνεται της ρατσιστικής ατιμίας τιμωρός. Είμαι ξένος, ήρθα με χίλιους κόπους στην Ελλάδα, σκυλοπνίχτες, νάρκες, σκύλοι, φρουροί στα σύνορα αράδα. Μ’ έχουν και δουλεύω για ένα κομμάτι ψωμί, σκούπες, κρατητήρια, ξύλο, απέλαση, αυτή είναι η ζωή; Όμως ευτυχώς όλη η Ελλάδα δεν είναι αυτή, υπάρχει κόσμος που αγωνιά γι αυτούς, τους βοηθάει όσο μπορεί. Είναι πολλοί Έλληνες που τους βοηθάν, ένα ρούχο, ένα μεροκάματο, μια συμπάθεια είναι γι αυτούς το παν. CHRISTO, ΑΝΟΙΞΗ 2000 Υ.Γ. Ένας Ελληνας που η μεγάλη του τιμή είναι να μην τον αποκαλέσουν ρατσιστή. ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ Είμαι ένας ξένος που ήρθα στην Ελλάδα, Νόμιζα οτι θα ’βρισκα τουλάχιστον μια παχιά αγελάδα. Ήρθα στη χώρα του Δια του Ξενία, και βρήκα κυνηγητά και αδικία. Του Έλληνα πατρίδα είναι όλη η γη, εκατομμύρια οι Έλληνες στην αλλοδαπή. Οι περισσότεροι είναι στρώματα φτωχά, περνάνε ρατσισμούς, δεν τη βγάζουνε καλά. Και στην Ελλάδα είναι κάμποσα ακροδεξιά καθίκια προβάλλουν όλων των ειδών ρατσιστικά τερτίπια. Ακριβώς όπως και στην αλλοδαπή, τον κάθε Έλληνα τον βλέπουν για ληστή. Η τηλεόραση είναι μεγάλη ατιμία, δείχνει τρομερά συμβάντα και βάζει τους γέρους σε αγωνία. Ο κάθε μουρλαμένος παρουσιαστής δείχνει το συμβάν με κόμπο στο λαιμό την άλλη μέρα όμως, θα φανεί μηδαμινό. Η ακροαματικότητα επεκτείνεται, αλλά η ζημιά όμως γίνεται. Έτσι ο κάθε ρατσιστής ή μπάτσος μουρλός, γίνεται της ρατσιστικής ατιμίας τιμωρός. Είμαι ξένος, ήρθα με χίλιους κόπους στην Ελλάδα, σκυλοπνίχτες, νάρκες, σκύλοι, φρουροί στα σύνορα αράδα. Μ’ έχουν και δουλεύω για ένα κομμάτι ψωμί, σκούπες, κρατητήρια, ξύλο, απέλαση, αυτή είναι η ζωή; Όμως ευτυχώς όλη η Ελλάδα δεν είναι αυτή, υπάρχει κόσμος που αγωνιά γι αυτούς, τους βοηθάει όσο μπορεί. Είναι πολλοί Έλληνες που τους βοηθάν, ένα ρούχο, ένα μεροκάματο, μια συμπάθεια είναι γι αυτούς το παν. CHRISTO, ΑΝΟΙΞΗ 2000 Υ.Γ. Ένας Ελληνας που η μεγάλη του τιμή είναι να μην τον αποκαλέσουν ρατσιστή.

από Stratos από IMC Editorial 04/04/2005 2:26 μμ.


Κρύφθηκαν ορισμένα άσχετα με το θέμα σχόλια.

από fwfw 04/04/2005 2:30 μμ.


Γιατί δεν πάει στην εκπομπή της Πάνια ο ποιητής να κερδίσει και λεφτά;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License