Την Παρασκευή το βράδυ, ανάμεσα 2.30-3.30 πμ, μια ομάδα φασιστών, είχε στήσει καρτέρι κανονικό επί της οδού Ακαδημίας και επιτήθετο σε μετανάστες και σε άτομα με περίεργη εμφάνιση. Επιτέθηκαν σε 2 άτομα, την ώρα που επιβιβάζονταν σε ταξί στην Ακαδημίας. Τους τράβηξαν έξω και άρχισαν να τους χτυπούν με μανία, φέροντας τους δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρια στην κοιλιακή χώρα. Και οι 2 νοσηλεύονται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και δεν συντρέχει άμεσος κύνδινος για την ζωή τους. Το κακό με τους φασίστες έχει παραγίνει. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είναι η ίδια "ομάδα κρούσης", ή αλλιώς η "ομάδα με της μηχανές" που έχει προβεί στις υπόλοιπες επιθέσεις και μαχαιρώματα. Αλλά ως εδώ... Το να καίμε απλά τα βιβλιοπωλεία τους δεν γίνεται τίποτε. Θέλει καθημερινή δουλειά. Να μη μπορούν να βγουν στο δρόμο, να κρυφτούν στα καβούκια τους, εκεί που είναι η θέση τους. Και ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ και δεν έχουμε πόλεμο συμμοριών. Η απάντηση μας πρέπει να είναι συλλογική, πολιτική και καθημερινή. Δεν αφορά πλέον μόνο τους Αναρχικούς. Εχουν γίνει επιθέσεις στον ΣΥΝ ακόμη και στην ΚΝΕ. Τολμώ να προτείνω σε όλους, ανεξερέτως και καλοπροαίρετα, σαν άτομα ή σαν συλλογικότητες, ομάδες, γκρούπες, νεολαίες, πολιτικούς φορείς, να οργανώσουν και να συμμετέχουν σε αντιφασιστικές δράσης την Πέμπτη 21 Απριλίου 2005.

από μετανάστης 2 10/04/2005 10:51 πμ.


όσο οι μετανάστες θα εντάσσονται στην κοινωνία και θα φεύγουν από τα κοινωνικά γκέτο, θα γίνονται αποδεκτοί από μεγάλο πια μέρος της κοινωνίας, όσο θα ξεφεύγουν από την εξαθλίωση, όσο θα εμφανίζονται όλο και περσσότεροι μέρα με τη μέρα αλλοδαποί ποιητές, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, όσο τα παιδιά τους θα μπαίνουν, όλο και περισσότερα, πολλά με καλύτερη σειρά από τα ντόπια, στα πανεπιστήμια, τόσο θα σκυλιάζουν οι απανταχού εθνικιστές και ξενόφοβοι τραμπούκοι. Να μη τους φοβηθούμε. Να τους απομονώσουμε στις τρύπες τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License