Κολομβία: σφαγή σε πόλη που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς

...

ΑΠΕ Κολομβία:Βρέθηκαν στην Μπουεναβεντούρα τα πτώματα δέκα νέων που είχαν απαχθεί στις αρχές της εβδομάδας Ημερομηνία - Ώρα : 21/04/2005-2326 Κολομβία Μπογκοτά ΑΠΕ - Γερμ. Πρακτ. - Γαλλ. Πρακτ. Τα πτώματα δέκα νέων ανδρών, ηλικίας από 16 έως 20 ετών, που είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκαν σήμερα στο λιμάνι της Μπουεναβεντούρα, στις ακτές της Κολομβίας στον Ειρηνικό Ωκεανό, σε απόσταση 500 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Μπογκοτά. Οι σοροί των άτυχων νέων περισυνελέγησαν από ψαράδες στα ανοιχτά της Μπουεναβεντούρα. Οι δράστες της ομαδικής δολοφονίας παραμένουν ασύλληπτοι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι νεαροί είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι δράστες τους πήραν από τα σπίτια τους με ένα λεωφορείο την Δευτέρα και έκτοτε δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής. Η Μπουεναβεντούρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας στις ακτές του Ειρηνικού και ελέγχεται από ακροδεξιές παραστρατιωτικές δυνάμεις. Από τις αρχές του έτους τουλάχιστον 42 πολίτες έχουν δολοφονηθεί στην περιοχή αυτή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License