ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

...σκατά στο ΥΠ.ΠΟ.!...

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ Σε απεργία πείνας καλεί όλα τα μέλη του το Ε.Ε.Τ.Ε., αύριο Τετάρτη 30/ 10, ημέρα που θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα «Περί συντάξεων και άλλες διατάξεις» ,που βρίσκει πλήρως αντίθετους όλους τους καλλιτέχνες καθώς «το άρθρο Α΄ του νόμου ,τροποποιεί τον Ν.2435/96 για τις τιμητικές συντάξεις λογοτεχνών-καλλιτεχνών κτλ. καταργώντας τις –και …αφήνοντάς τους «μετέωρους» επ’ αόριστον - χωρίς πρώτα να έχει λυθεί το ασφαλιστικό/ συνταξιοδοτικό των καλλιτεχνών –δημιουργών ,με «αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι (σς: και οι ΑμΕΑ) καλλιτέχνες να μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο»!(όπως εύστοχα τονίζει και η «Ε»). Μετά την προηγούμενη παρέμβαση τους στην Ε. Πινακοθήκη (προπομπός των μετέπειτα εκδηλώσεων διαμαρτυρίας) οι απεργοί θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε. αύριο, θα αναρτήσουν πανώ , θα διοργανώσουν ξεχωριστά χάπενινγκ και ειδική εκδήλωση-χάπενινγκ έξω από την Ε.Πινακοθήκη, το ΥΠ.ΠΟ. και στη…Βουλή!! ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ=Η ΤΕΧΝΗ ΥΠ(Π)Ο ΔΙΩΓΜΟ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ Συλλόγοι καλλιτεχνών και μελών Ε.Ε.Τ.Ε.

Κωλλέτη 14 (κάθετη της Θεμιστοκλέους)-Εξάρχεια/Αθήνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License