ΑΛΙΒΕΡΙ, η γη της φιλοξενίας!

Ανεπιθύμητους κήρυξε ο Δήμος Αλιβερίου τους 138 Ιρακινούς και Κούρδους λαθρομετανάστες που ξέπεσαν στην περιοχή του.

post image

Ο Δήμος Αλιβερίου τους κήρυξε ανεπιθύμητους. Προφανώς ο Ξένιος Δίας ζει ακόμα μόνο όσον αφορά τους υψηλούς καλεσμένους της κυβέρνησης και της Κας Αγγελοπούλου-2004. Είναι κρίμα για ένα χωριό σαν το Αλιβέρι κι ένα νομό σαν την Εύβοια, που τόσο έχει δοκιμαστεί από την ανεργία και την εκμετάλλευση, να μην δείχνει την ελάχιστη αλληλεγγύη στους κατατρεγμένους το υπλανήτη. Κι αν η κοινότητα φοβόταν ότι η φιλοξενία τόσων θα ήταν οικονομικά δυσβάστακτη, θα μπορούσε να ζητήσει τη δική μας αλληλεγγύη!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License