Εισβολή 50 μελών της «Χρυσής Αυγής» στο κτίριο της ΕΤ-3

Εισβολή 50 μελών της «Χρυσής Αυγής» στο κτίριο της ΕΤ-3

post image

Πενήντα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κτίριο της ΕΤ-3 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταδώσουν διάγγελμα διαμαρτυρίας επειδή η αστυνομία τους απαγόρευσε να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη νέα παραλία. Τα άτομα αυτά κατέλαβαν τον δεύτερο όροφο του καναλιού και θέλησαν να σταματήσουν τη ροή του προγράμματος για να μεταδώσουν τα αιτήματά τους. Δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και απομάκρυναν τα μέλη της ομάδας, δίχως να προκαλέσουν υλικές ζημιές. Στη συνέχεια τους μετέφεραν με δύο κλούβες στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Εικόνες:

από Α 17/06/2006 3:21 μμ.


Τους κερασανε και καφεδακι μεσα στις κλουβες?? Αφου ειναι τα φιλαρακια τους...οι συναδελφοι τους...... ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

από Σύριζας 17/06/2006 3:22 μμ.


Δημοσίευση: 17 Ιουνίου 2006 15:13:59 Συντάκτης: Θανάσης Κάππος Από 50 μέλη της ..αυτοδιαλυμένης "Χρυσής Αυγής"! Νεοναζί κατάληψη στην ΕΤ-3 Τους εμπόδισε η Αστυνομία φασιστοσύναξη στην παραλία της Θεσσαλονίκης για το..μεγΑλέξανδρο!Την έκαναν στις 12:30 στηνΕΤ-3 καταλαμβάνοντάς την,αιχμαλωτίζοντας εργαζόμενους &ζητώντας να μεταδοθούν φασιστικά μηνύματα! Πράγματι , η συγκέντρωση νεοφασιστών , που παρεμπόδισε η Αστυνομία , πραγματοποιήθηκε τελικά , για μισή ώρα (!) στο κτίριο της ΕΤ-3. 50 μέλη της , υποτιθέμενα, διαλυμένης οργάνωσης Χρυσή Αυγή , εισέβαλαν , με όλα τους τα κομφόρ , όπως κράνη , ρόπαλα και ξύλα με βίδες και καρφιά , στο κτίριο του 3ου καναλιού της Κρατικής Τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη , κατέλαβαν το δεύτερο όροφο , κρατώντας ουσιαστικά αιχμάλωτους τους εργαζόμενους του σταθμού , μεταξύ των οποίων και μία έγκυο δημοσιογράφο και απαιτούσαν να μεταδώσουν τηλεοπτικά φασιστικά μηνύματα. Ύστερα από μισή ώρα και μετά από συμπλοκές με τα ΜΑΤ , στις σκάλες του κτιρίου και ..διαπραγματεύσεις , οι Χρυσαυγίτες δέχθηκαν να ταξιδέψουν με 2 κλούβες στην Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

από Αντιγραφέας 17/06/2006 3:24 μμ.


Διαδήλωση «Χρυσής Αυγής» μέσα στην ΕΤ3 Πενήντα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν στο κτήριο της ΕΤ-3 στη Θεσσαλονίκη Πενήντα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν στις 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο της τηλεόρασης της ΕΤ-3 στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Λεωφόρου Στρατού, με σκοπό να κάνουν δήλωση διαμαρτυρίας, επειδή η αστυνομία τους απαγόρευσε να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 07:00 μμ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη νέα παραλία. Τα άτομα αυτά παρέμειναν στο χώρο για λίγη μόνο ώρα καθώς, δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν, τους απομάκρυναν και έκαναν προσαγωγές στην Ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κτίριο της τηλεόρασης της ΕΤ-3 δεν έγιναν ζημιές.

από anti 17/06/2006 4 μμ.


ginan zimies, egw eida spasmeni tzamaria.

από Σπύρος_Μ. 17/06/2006 4:15 μμ.


post image
Φαίνονται τα "σύνεργα" που είχαν μαζί τους, κράνη, ασπίδες, σημαίες κλπ

Εικόνες:

από Νικ 18/06/2006 2:22 πμ.


Είναι θετικό πάντως που τους απαγόρευσαν να κάνουνε συγκέντρωση στο άγαλμα του Μέγα Αλέκου. Το Μπατσόκ απ' ότι θυμάμαι ενθάρρυνε τέτοιες πρωτοβουλίες της ΧΑ.

από ΑΝΤΙΦΑ 18/06/2006 11:01 πμ.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤ-3. ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΙΣΧΩΣ!!!!!!!

από Ανατροπέας. 19/06/2006 11:58 πμ.


Το κράτος είναι ο ρυθμιστής της κοινωνίας όπως συμφαίρει το κεφάλαιο σαν σύνολο. Χρησημοποιεί διάφορες δυνάμεις σαυτόν τον σκοπό, όπως τους συμφέρει και όποτε αυτοί νομίζουν. Η διαλημένη(;) φασιστοφιδοφωλιά χρησημοποιείται με πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε σαν αγανακτισμένοι πολίτες μαζί με τα ΜΑΤ, ή χώρια και είναι το μακρύ χέρι του κράτους ενάντια σε στέκια, γραφεία οργανώσεων,αφισοκλητές, σε μετανάστες και όπου άλλο δεν πάει η μπατσαρία, για πολιτικό κόστος. Μερικές φορές η πολιτική ηγεσία αλάζει κάποια κίνηση για πολιτικό κόστος και απαγορέβει τα χρυσάβγουλα να φασιστοποιήσουν την εκδήλωση για τον αλέκο. Αυτοί δεν το καταλαβαίνουν και έρχονται τα ΜΑΤ να το καταλάβουν. Καλά μέχρι εδώ. Οι εχθροί μας αληλοτρόγονται. Είναι αρκετό αυτό; Εμείς δεν θα επαφιόμαστε στις πολιτικέςε σκοπιμότητες των κυβερνήσεων και τις αυξομειόμενες κατά διαστήματα σχέσεις φασιστών και κράτους. Η δουλειά για εξαφάνηση των φασιστών είναι του εργατικού επαναστατικού κινήματος. Σε όποια κοινωνία οι φασίστες πρέπει να μην έχουν λόγο ύπαρξης και ούτε στα λόγια να υπάρχουν. Αρκετά με τον φασισμό του Μουσολίνη και τον Ναζισμό του Χίτλερ, σε μια χώρα που πέρασε τα πάνδεινα από τις ορδές τους. Δική μας δουλειά είναι να τους εξαφανίσουμε από την όποια ύπαρξη τους. Τώρα που τους έχει πάρει ή κατηφόρα δίχως γραφεία και δυσκολίες με τους φίλους τους των ΜΑΤ. Και για να ξαίρουμε τις δυνάμεις τους. 48 άτομα-σκουλήκια. Ανατροπέας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License