Το Ισραήλ βομβάρδισε το αεροδρόμιο της Βηρυτού

Ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε σήμερα και τα χωρικά ύδατα του Λιβάνου. Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος μάλιστα δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας: "Τα λιμάνια του Λιβάνου χρησιμοποιούνται από την Χεζμπολάχ για τη μετακίνηση τρομοκρατών και τη μεταφορά όπλων". Επίσης απέκλεισε όλες τις εισόδους και εξόδους της χώρας από ξηρά και αέρα.

post image

Η αεροπορία και το πυρβολικό του Ισραήλ βομβάρδισαν σήμερα τα ξημερώματα τις νότιες περιοχές του Λιβάνου και διάφορους διαδρόμους του διεθνούς αεροδρόμιου της Βυρητού, μετά τη σύλληψη δύο ισραηλινών στρατιωτών από την Χεζμπολάχ σε ένα χτύπημα που σκοτώθηκαν άλλοι οκτώ ισραηλινοί.

Η Χεζμπολάχ με το χτύπημά της αιφνιδίασε τους ισραηλινούς στρατιώτες που βρίσκονταν σε κατειλημένες από το Ισραήλ περιοχές της Shebaa, από το 1967. Ένοπλοι, πυροβόλησαν δύο στρατιωτικά οχήματα, όπου σκοτώθηκαν 3 ισραηλινοί και άλλοι δύο απήχθησαν και μεταφέρθηκαν σε λιβανέζικο έδαφος.

Σ? αυτό το χτύπημα ο ισραηλινός στρατός άνοιξε πυρ ξεκινώντας την πρώτη του εισβολή στη "χώρα των γουρουνιών" από τότε που εγκατέλειψε την περιοχή αυτή το 2000. Άλλοι πέντε ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Olmert, απέφυγε να χαρακτηρίσει την επίθεση σαν "τρομοκρατικό χτύπημα". Δήλωσε όμως ότι: "Τα γεγονότα χαρακτηρίζονται σαν πράξη ενός κυρίαρχου κράτους που χτύπησε το Ισραήλ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος" και πρόσθεσε ότι: "η κυβέρνηση του Λιβάνου στην οποία συμμετέχει η Χεζμπολάχ είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις"

Ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολαχ απάντησε ότι η απαγωγή των δύο στρατιωτών αποτελεί: "τη φυσική επιλογή για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων, λιβανέζων, αράβων και μουσουλμάνων που κρατά το Ισραήλ" και "τον μοναδικό τρόπο για να προκαλέσουν την προσοχή για τα δεινά που υποφέρουν οι 10.000 παλαιστίνιοι φυλακισμένοι και οι οικογένειές τους στο Ισραήλ"

"Δεν επιζητάμε κλιμάκωση της βίας ούτε πόλεμο, αλλά αν το Ισραήλ την επιθυμεί, είμαστε προετοιμασμένοι γι? αυτό πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζονται" προειδοποίησε στο τέλος.

Η στρατιωτική απάντηση του Ισραήλ

Σήμερα τα ξημερώματα, το Ισραήλ βομβάρδισε από στεριά, αέρα και θάλασσα περιοχές του νότιου Λιβάνου και προκάλεσε το θάνατο μέχρι στιγμής 36 ανθρώπων ανάμεσά τους και 10 παιδιά και πάνω από 50 τραυματίες. [ΣτΜ. επειδή τα νούμερα των νεκρών και τραμαυτιών συνεχώς αλλάζουν προτίμησα να συμπεριλάβω εδώ τις τελευταίες καταγραφές, παρόλο που στο άρθρο αναφέρονται άλλοι αριθμοί].

Επίσης, ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρισαν και κατέστρεψαν μία παλιά γέφυρα στην παράκτια περιοχή της Damur, ενώ σε άλλες περιοχές του Νότου χτύπησαν το δίκτυο τηλεπικοινωνιών. Ταυτόχρονα αεροπλάνα πετώντας χαμηλά χτύπησαν τους λόφους της Damur και της Naameh όπου βρίσκονται βάσεις του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης που είναι και οι στόχοι των ισραηλινών χτυπημάτων. Βομβαρδίστηκε ακόμα η γέφυρα Awali στη νότια είσοδο της Sid?n, αφήνοντας αποκλεισμένους τους κατοίκους της πόλης, και χτύπησε τα στρατόπεδα των παλαιστίνων προσφύγων της πόλης.

Αλλά το πιο σημαντικό χτύπημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα όταν ισραηλινά αεροπλάνα έριξαν 5 βλήματα στους διαδρόμους του δυτικού και ανατολικού διεθνούς αερολιμένα της Βηρυτού, Rafic Hariri. Μετά από αυτό οι αρχές του αεροδρόμιου έδωσαν εντολή σε όσα αεροπλάνα βρίσκονταν ήδη εκεί να κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η Χεζμπολάχ απάντησε στην επιδρομή χτυπώντας με πυραύλους Katiusha στα νότια του Ισραήλ τις περιοχές της Nahar?a και Kiriat Shmon?. Από το χτύπημα σκοτώθηκε μια γυναίκα και τραυματίστηκαν δύο πολίτες σύμφωνα με το ισραηλινό Κανάλι 2.

Η επίθεση στη Γάζα συνεχίζεται

Η απαγωγή των δύο ισραηλινών στρατιωτών από τη Χεζμπολάχ συμπληρώνει αυτή του στρατιώτη Guilad Shalit, που προκάλεσε τη μεγαλύτερη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ σε παλαιστινιακά εδάφη τα τελευταία χρόνια.

Ενώ ξεκινούσε η επίθεση στο Λίβανο εξαπλώνονταν παράλληλα η επίθεση στη Γάζα, μέχρι του σημείου που ο ισραηλινός στρατός χώρισε στα δύο τη Γάζα εισβάλοντας στις περιοχές Jan Junis και Dier al Balah.

Τα αεροπλάνα του, (F-16 και αεροπλάνα χωρίς πιλότους, σύμφωνα με μάρτυρες) χτύπησαν το παλαιστινιακό Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων στη Γάζα, και παλαιστινιακές αρχές αναφέρουν ότι η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα 10 σοβαρά τραυματισμένους.

Στα τέλη λοιπόν της πιο αιματηρής εβδομάδας, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους ένα ζευγάρι με τα επτά παιδιά τους, ενώ ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Abu Mazen, ζήτησε την παρέμβαση της Μαδρίτης με σκοπό σταματήσει η επιχείρηση.

"Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στην διπλωματία. Η στρατιωτική κλιμάκωση ποτέ δε θα λύσει το πρόβλημα, μόνο θα το περιπλέξει" δήλωσε ο παλαιστίνιος ηγέτης σε κάλεσμά του στις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ΟΗΕ και τη Ρωσία.

Πηγές: διάφορα άρθρα από http://www.rebelion.org

Εικόνες:

από ΜΑΒ 13/07/2006 4:12 μμ.


Ό,τι απέμεινε από την κατεστραμμένη γέφυρα Qassimiya στην πόλη Tyre μετά τον βομβδαρδισμό των ισραηλινών (Foto: AFP)

Ένας άντρας διαμαρτύρεται μπροστά στα ερείπια της γέφυρας Qassimiya (Foto: Joseph Barrak)

.

Το ισραηλινό πυρβολικά πυροβολεί στα σύνορα του Λιβάνου μετά τη σύλληψη των δύο στρατιωτών (Foto: EFE)

.
Επιθέσεις από ξηράς του ισραηλινού στρατού στα σύνορα του Λιβάνου (Foto: REUTERS)

οι φωτογραφίες είναι όλες από πρακτορεία και βρίσκονται εδώ


ΑΠΕ Λίβανος-Ισραήλ. Η ισραλινή αεροπορία βομβάρδισε βάση του λιβανικού στρατού στην κοιλάδα Μπεκάα. Η φινλανδική προεδρία της ΕΕ κάνει λόγο για δυσανάλογη αντίδρασηι του Ισραήλ. Ημερομηνία - Ώρα : 13/07/2006-1658 ( Eπείγον ) Λίβανος Βηρυτός ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ-Γαλλ.Πρακτ. Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε σήμερα μία αεροπορική βάση του λιβανικού στρατού στην κοιλάδα Μπεκάα του ανατολικού Λιβάνου, σε μικρή απόσταση από τα συριακά σύνορα, έγινε γνωστό από στρατιωτική πηγή και αυτόπτες μάρτυρες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από την επίθεση. Την ίδια ώρα η φινλανδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει "δυσανάλογη" τη στρατιωτική επίθεση που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ στο Λίβανο μετά τη χθεσινή απαγωγή δύο ισραηλινών στρατιωτών από την οργάνωση Χεζμπολάχ. "Η προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι πολύ ανήσυχη από τη δυσανάλογα βίαιη δράση του Ισραήλ στο Λίβανο, σε απάντηση των επιθέσεων της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε στο Ελσίνκι.

Η δημοσίευση δεν μεταφέρει σωστά τα γεγονότα. Υπάρχει ήδη στο ίντυ γραμμένη η άποψη της Λιβανέζικης αστυνομίας οτι οι Ισραηλινοί που χτυπήθηκαν απο την Χεζμπολαχ ήταν μέσα στο έδαφος του Λιβάνου. Οι ισραηλινοί βομβαρδίζουν την Χεζμπολάχ και τον τηλεοπτικό σταθμό της ώστε να μην ακούγεται η φωνή της. Στην Ελληνική κρατική τηλεόραση πάιζει ένα αισχρό φιλοισραηλινό ρεπορτάζ που αποτελεί αίσχος για τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ . Ας κρατήσουμε το ίντυ καθαρό απο την Ισραηλινή προπαγάνδα. http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/07/12/1217082.htm Οσοι γράφουν οτι η εισβολή έγινε με αιτία τις απαγωγές των στρατιωτών γράφουν ηθελημένα ψέματα. Οσο για την ορολογία που χρησιμοποιεί το άρθρο είναι απαράδεκτα φιλοισραηλινή. Οι επεμβάσεις του Ισραήλ γίνονται για να αντιστραφεί η ροή των γεγονότων μετά την νίκη της Χαμάς που έδειξαν οτι ο Παλαιστινιακός λαός δεν δέχεται να έχει σκυμμένο κεφάλι και πρόεδρο αυτόν που διαλέγουν οι Ισραηλινοί. Οι Ισραηλινοί σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα απαντούν με αποκεφαλισμούς της ηγεσίας και προσπάθεια αποκτήνωσης των παλαιστινίων. Η νίκη της Χαμάς θα είναι νίκη του κινήματος .

από αριστερός 85 14/07/2006 7:22 πμ.


Η καραμέλα για τα αντίποινα του Ισραήλ για τις απαγωγές πρέπει να σταματήσει. Το Ισραήλ το προηγούμενο διάστημα άρχισε τις προκλήσεις για να ξεκινήσει τον νέο πόλεμο. Το ισραηλινά αεροπλάνα πέταξαν επάνω απο το προέδρικό μέγαρο της Δαμασκού της Συρίας. Τα ισραηλινά χάμβρευ μπήκαν μέσα στο έδαφος του Λιβάνου και εκεί δέχθηκαν επίθεση απο την Χεζμπολαχ. Η καραμέλα των αντιποίνων είναι Ισραηλινή και πρέπει να την φτύσουμε. Οι καθαρές δολοφονίες αμάχων , οι βομβαρδισμοί πόλεων και η συνεχιζόμενη βαρβαρότητα των Ισραηλινών δεν αποτελεί αντίποινα και "στρατιωτική απάντηση" των Ισραηλινών, αποτελεί την καθημερινή πολιτική εξόντωσης που ακολουθεί αυτό το ρατσιστικό κράτος χωροφύλακας .

από VOX 14/07/2006 10:18 πμ.


GIA ARXH. EINAI KAIROS GIA KINHTOPOIHSEIS KATA TWN GERAKIWN KAI SFAGEWN POU DEN YPOLOGIZOUN KANENAN PIA.

από αριστερός 85 14/07/2006 11:53 πμ.


Δεν είναι δυνατόν το ίντυ να μεταφέρει την Ισραηλινή προπαγάνδα. Το κείμενο να γίνει: Το Ισραήλ βομβάρδισε το αεροδρόμιο της Βυρηττού και απέκλεισε όλες τις εισόδους και εξόδους της χώρας. Η χεζμπολάχ αντιστέκεται στην Ισραηλινή επιδρομή σκοτὠνοντας 8 και συλλαμβάνοντας 2 Ισραηλινούς στρατιώτες. Συνεχίζεται παράλληλα η Ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα: Με στόχο να διώξει την Χαμάς και να επιβάλει πολιτική αρχή σύμφωνη με τις επιδιώξεις τους.η πολεμική μηχανή του Ισραήλ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση. Παλαιστινιακές πόλεις καταλήφθηκαν και πάνω από 20.000 κάτοικοί τους εκδιώχτηκαν. Βομβαρδίστηκαν εγκαταστάσεις ηλεκτρισμού, διακόπτοντας την υδροδότηση 750.000 ανθρώπων. Η Λωρίδα της Γάζας περικυκλώθηκε και απομονώθηκε, νερό και τρόφιμα μοιράζονται με το δελτίο. Το 1/3 των μελών της παλαιστινιακής κυβέρνησης και της βουλής συνελήφθησαν από τους ισραηλινούς στρατιώτες. Πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον των παλαιστινιακών υπουργείων, ενώ το Ισραήλ απειλεί με πολεμικές επιχειρήσεις την Συρία,και δεν διστάζει να στήλει αεροπλάνα πάνω απο το προεδρικό της Μέγαρο. Οι διεθνείς αντιδράσεις σε επίπεδο κυβερνήσεων είναι αναιμικές στην Ε.Ε ενω απο τα κάτω έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις. Το άπλωμα των κινητοποιήσεων θα δώσει την δυνατότητα να αλλάξει η κατάσταση.

από Εστέτ 14/07/2006 12:35 μμ.


αν το "αριστερός" είναι συνώνυμο του αντισημιτισμού... Άκου νίκη της Χαμάς είναι και νίκη του κινήματος!!! ε, δεν είμαστε με τα καλά μας! Φιλικά,

από αριστερός 85 14/07/2006 12:56 μμ.


Ρε φίλε ποιός είσαι πολιτικά και τι εκφράζεις Που βρίσκεσαι στον κόσμο; Οι Παλαιστίνιοι μετά την δολοφονία του Αραφάτ και την επιλογή προέδρου της επιλογής του Ισραήλ απάντησαν οτι δεν σκύβουν το κεφάλι. Αυτό που μπορούσαν να ψηφίσουν ήταν η Χαμάς που δεν υποτάχθηκε στις επιθέσεις και εξέφρασε την διάθεση του κόσμου να αντισταθεί. Γιαυτό και το Ισραήλ κάνει επίθεση στην Γάζα για να κόψει τα κεφάλια αυτών που το αμφισβητούν και να διαλύσουν το ηθικό των παλαιστινίων. Αν θες εσυ κάτσε να διυλίζεις τον κώνωπα για τις διαφωνίες σου με αυτούς που αντιστέκονται και να καταπίνεις την κάμηλο για τους ισραηλινούς και τα εγκλήματά τους, μπορεί εξάλου να πιστεύεις οτι είναι καλύτεροι οι Ισραηλίτες απο τους απολίτιστους μουσουλμάνους. Ομως ρε καθίκι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας βρίζεις και να μας λες αντισιμήτες εμένα, ολόκληρη την αριστερά και τον αναρχικό χώρο. Αντε κολορουφιάνε αρκετά σε χαιδέψανε στο ίντυ

από Panthro 14/07/2006 1:02 μμ.


Αγαπητέ Estet, μη τα μπερδευεις τα ζητήματα. Άλλο αντι-σιωνιστής, άλλο αντι-σημίτης, άλλο αντι-εβραίος κοκ. Μια νίκη της Χαμάς που άλλωστε δεν πολεμάει και μονή της τους σιωνιστές, θα είναι νίκη κάτα του πιστου σκυλιού των αμερικάνων ή όχι; Θα είναι νίκη κατά των αμερικάνικων σχεδίων ή οχι;

από ... 14/07/2006 1:30 μμ.


..σημίτες ειναι και οι άραβες. Αν πεις τον αλλον αντισημίτη, τότε εννοείς ότι είναι ερνητικά διακείμενος σε Ισραηλινούς και σε Παλαιστίνιους.

από xalarwste 16/07/2006 4:28 μμ.


ok o kathenas mporei na exei tis apopseis tou...min mperdeuoume amerikanous,tin ekswteriki politiki enos kratous [israil] k ena lao[israilinoi]..telws pantwn, epistimi k ekseliksi odigountai auti ti stigmi apo tous amerikanous k oxi ennoeitai apo libanezous k palestinious [ekseroumenwn autwn pou briskontai ektos twn sinorwn tous]..as borbadizontai k na skotwnontai oloi tous ekei katw na lusoun tis diafores tous k perastika se olous tous..

από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 04/08/2006 4:16 μμ.


ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΘΩΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ (ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΟΥΝ ΠΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΨΥΧΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.Η ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΓΑ Η ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License