Δε νομίζεις πως κάτι έχεις να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ κι εσύ Μπάμπη Βωβέ;

Τήν Τετάρτη τό απόγευμα,2/8/06 μιά μικρή ομάδα από κατοίκους τού Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησαν αυθόρμητη συγκέντρωση καί πορεία στό κάτεργο τού Μπάμπη Βωβού όπου βρήκαν φρικτό θάνατο δύο εργάτες.

post image

ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΥΜΑ,ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ "ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ! είμαστε ακόμη Ζωντανοί ΓΙΑΤΙ... ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΟΥΤΕ Η ΟΡΓΗ ΟΣΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Τήν Τετάρτη τό απόγευμα,2/8/06 μιά μικρή ομάδα από κατοίκους τού Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησαν αυθόρμητη συγκέντρωση καί πορεία στό κάτεργο τού Μπάμπη Βωβού όπου βρήκαν φρικτό θάνατο δύο εργάτες. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Εικόνες:

από αλλλά 05/08/2006 12:16 μμ.


όλοι οι τοπικοί άρχοντες της πόλης όπως ο Δήμαρχος Χατζιδάκης και ο αρχι-πασόκος Καλκαβούρας..

από ερώτηση 06/08/2006 12:32 πμ.


Το φέρετρο του Βωβού είχε άδεια; Γνωρίζετε τον αριθμό της; Γιατί συνηθίζεται, να μην έχουν άδειες τέτοιες παράνομες κατασκευές και για αυτό δεν περνάει με άνωθεν εντολές και κανείς για να τους κάνει έλεγχο, και αυτοί σαν το Βωβό με τη σειρά τους αφού το ξέρουν, δεν ξοδεύουν τίποτα για μέτρα ασφάλειας.

από 8a 06/08/2006 4:41 μμ.


organw8ei kapoia kinhsh pros apanthsh sto gegonos?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License