ΘΑΝΑΤΟΣ - ΣΟΚ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ένας 45χρονος οικοδόμος, ο οποίος εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου

πηγη : http://www.patranews.gr/news.asp?ID=1977 Αποτροπιασμός και οργή στις τάξεις των οικοδόμων προκάλεσε το νέο περιστατικό θανάτου οικοδόμου εν ώρα εργασίας, καθώς χτυπήθηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ. Την ευθύνη στον μηχανικό επιρρίπτει το συνδικάτο που αντιδρά άμεσα. Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής ένας 45χρονος οικοδόμος, ο οποίος εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου. Πρόκειται για τον Γιάννη Παναγόπουλο, οικονομικό μετανάστη, ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια εν ώρα εργασίας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 45χρονος ήταν χειριστής γερανού, ο οποίος όμως ακούμπησε σε κολώνα ηλεκτροφόρων καλωδίων της ΔΕΗ που βρίσκονται δίπλα από την οικοδομή, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Άμεση ήταν η αντίδραση του συνδικάτου οικοδόμων, καθώς δεν πρόκειται για το πρώτο ανάλογο περιστατικό. "Η ευθύνη ανήκει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον μηχανικό, ο οποίος όφειλε να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, από την στιγμή που γνώριζε για την ύπαρξη των ηλεκτροφόρων καλωδίων στον χώρο", δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου Οικοδόμων Δημήτρης Αγγελόπουλος. Μάλιστα, ακούστηκε ότι ο άτυχος 45χρονος ήταν ανασφάλιστος, την ίδια στιγμή που οι συνάδελφοί του, με παρέμβαση του συνδικάτου, διέκοψαν τις εργασίες στο μοιραίο εργοτάξιο του Κεφαλοβρύσου ενώ πρόκειται να πιέσουν εκ νέου για Εισαγγελική Παρέμβαση.

από @ 08/09/2006 6:43 μμ.


TI ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ?? Ο ΑΤΥΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ...... ...................................................... ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License