Επίθεση σε κολλέγιο στο Μοντρεάλ με νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Επίθεση σε κολλέγιο στο Μοντρεάλ με νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Επίθεση σε κολλέγιο στο Μοντρεάλ με νεκρούς και πολλούς τραυματίες συνέβει σήμερα το μεσημέρι. Ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σχολείο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά μέχρι στιγμής. Προφανώς τώρα θα βγούν όλοι και θα αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να συμβαίνει στην ειρηνική μας πόλη κτλ κτλ. Θα αυξηθεί ασφαλώς η ασφάλεια, θα βάλουμε ενόπλους να περιπολούν και θα είναι όλοι τρωμαγμένοι. Την ίδια στιγμή ο Καναδάς αυξάνει τον στρατό στο Αφγανιστάν και τα δελτία ειδήσεων δείχνουν εικόνες καναδών να σκοτώνουν αφγανούς και να τους εξαίρουν σαν ήρωες. Ο φόνος και ο δολοφόνος γίνεται πρότυπο και εμείς αναρωτιόμαστε "μας γιατί γινόμαστε βίαιοι;"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License