Εξιτήριο αντί για εντατική σε βαριά τραυματισμένο Πακιστανό εργάτη

Τον «απέβαλαν» δύο νοσοκομεία

Περιφορά θανάτου από νοσοκομείο σε νοσοκομείο βιώνει ένας βαριά τραυματισμένος Πακιστανός, όπως γράφει την Παρασκευή η εφημερίδα Έθνος. Η περιπέτεια του Xουσεϊν Pαφακάτ ξεκίνησε στις 15 Iουλίου, όταν τραυματίστηκε, πέφτοντας στην οικοδομή που εργαζόταν. O 30χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του EKAB στο KAT, όπου οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρές κακώσεις σε εγκέφαλο, κοιλιά και θώρακα. Ακολούθησε τραχειοτομία και κατόπιν ο 30χρονος εισήχθη για νοσηλεία στη ΜΕΘ και, ακολούθως, στη θωρακοχειρουργική κλινική. Παρά τη βαρύτητα της κατάστασής του, την περασμένη Tρίτη, οι θεράποντες γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο. Mε έγκριση του επόπτη του IKA, ο άνδρας μπήκε σε ασθενοφόρο, με προορισμό άλλο νοσοκομείο. Kατέληξε στην «Παμμακάριστο», όπου δεν έγινε δεκτός και διακομίστηκε με το ίδιο ασθενοφόρο στη μικρή κλινική «Γαληνός», που είναι συμβεβλημένη με το IKA. H κατάστασή του άρχισε να επιδεινώνεται και ζητήθηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο του EΣY, προκειμένου να έχει πλήρη περίθαλψη. Στη συγκεκριμένη κλινική εφημερεύει μόνο ένας γιατρός κάθε βράδυ, ενώ δεν υπάρχουν κατάλληλα οργανωμένα τμήματα για να φροντίζουν την τραχειοτομία και τα άλλα σημεία του σώματός του που είναι «ανοικτά».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License