Δύο θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα

-

Δύο θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα ανακοίνωσε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Επρόκειτο για δύο εργαζομένους, έναν Ελληνα, οδηγό φορτηγού, 55 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο θώρακα, μέσα σε επιχείρηση εμπορίας υλικών κατασκευών, στην Παιανία Αττικής, και έναν αλλοδαπό, οικοδόμο, 33 ετών, ο οποίος ήρθε σε επαφή με καλώδια του δικτύου της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία, σε οικοδομή στο Καματερό Αττικής. Τεχνικοί Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. μετέβησαν στους χώρους των ατυχημάτων, επέβαλαν την άμεση διακοπή των εργασιών και μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και τη διαπίστωση ευθυνών, θα επιβληθούν στους υπεύθυνους οι προβλεπόμενες κυρώσεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License