Όλες οι προκηρύξεις της 17Ν

...

Ανεξάρτητα από τα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το περιεχόμενο της δράσης της 17Ν, θεωρούμε ότι οι προκηρύξεις της είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για αυτήν την κριτική. Συνηθίζεται να διαστρεβλώνονται οι απόψεις της και συχνά βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ιδέα, για το τι έλεγε στην πραγματικότητα η ίδια η οργάνωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναπαράγεται διαρκώς η συντονισμένη προπαγάνδα κράτους και κεφαλαίου, προπαγάνδα που στηρίζεται στο ψέμα και στην παραποίηση. Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και από το χώρο της αριστεράς, που θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον πιο προσεκτική όταν θέσει "συμμαχεί" με το κράτος... Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια για μια σοβαρή κριτική δημοσιεύοντας σε ηλεκτρονική μορφή τις προκηρύξεις της 17Ν. Πηγή μας ήταν, κυρίως, η έκδοση του Κάκτου [που σαφώς για άλλους λόγους προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση - άρα του απευθύνουμε ένα ομαδικό φτύσιμο]. Ως εκ τούτου, υπάρχει η επιφύλαξη για τυχόν ανακρίβειες ή λάθη, αν και ο Κουφοντίνας κατά κάποιο τρόπο "ενέκρινε" την "αυθεντικότητα" της έκδοσης [φυσικά δεν συμπεριλάβαμε τις πλαστές]. Για το τεχνικό μέρος τώρα: Τα κείμενα τα αποθηκεύσαμε σε μορφή HTML, άρα διαβάζονται από όλους τους σχετικούς browsers σε όλα τα λειτουργικά. Αποφύγαμε το DOC format, κυρίως για λόγους ασφάλειας [κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ένα έγγραφο του Word]. Τα κείμενα σκαναρίστηκαν από το βιβλίο και τα επεξεργάστηκε μια OCR εφαρμογή, τα ελέγξαμε, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν "τυπογραφικά" λάθη. Τέλος τα συμπιέσαμε σε ZIP format, από το οποίο μπορείτε να τα εξάγετε με διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν στο internet. Την δημοσίευση την κάνουμε από ένα internet cafe και δεν θα απαντήσουμε σε τυχόν σχόλια επί του συγκεκριμένου άρθρου, για ευνόητους λόγους. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αρχεία:

από b 28/01/2003 4:29 μμ.


ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ..

από @ναρχικόερευνητής 28/01/2003 5:11 μμ.


Συνελήφθη γιατί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, βρέθηκαν προκυρήξεις της 17Ν. Ποιό Ιντερνετ Καφέ είναι αυτό άραγε; Θα σας πώ εγώ. Της Γ.Α.Δ.Α..Εχουν εξαγγελθεί νέες συλλήψεις εδώ και καιρό, και δεν έχουν γίνει ακόμα. Τι ρεζιλίκι!!! Είναι εκτεθημένα τα παιδιά μάλλον, και ψάχνουν αγωνιωδώς συληφθέντες. Γειά σας.

από @ναρχικός 28/01/2003 5:12 μμ.


και ήθελα να πάρω το βιβλίο αλλά σκεφτόμουν τα 20 ευρώ.

από Ακης Τσόχας 28/01/2003 5:24 μμ.


Γι΄αυτό ο αρχηγός της Γ.Α.Δ.Α. Χρυσοχοίδης έβαλε τον εγκάρδιο φίλο του αρχιπασόκο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να παραπλανήσει το κόσμο με τους εκβιασμούς των επιχειρηματιών. Αλλωστε ακόμα περιμένουμε τις νέες συλλήψεις. Επαψαν όλοι να ασχολούνται με αυτές, και ρίχτηκαν όλοι στους εκβιασμούς. Ακόμα και ο τρομοκρατοκυνηγός κεφαλών Ν. Κακαουνάκης.

από απο ΜΙΝΙΟΝ και ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ! 28/01/2003 6:13 μμ.


Προτιμώ το βιβλίο του ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ. Είναι το μονο αυθεντικό! Καμμία αντίρηση???

από ΒΒΧ 28/01/2003 8:31 μμ.


...εκείνου του ελληνορθ'οδοξου γέρου που βγαίνει στη "Ζούγκλα";Τον ξέρω απ'το '76,άσε καλύτερα...Οπα μάνα μου,έλα όπως εισαι...ΠΟΙΟΣ αγώνας συνεχίζεται,φίλε με τα ζιπ σου;Που,να πάω και γω;Τις προκηρύξεις της "17Ν" (και συγγνώμη για τα εισαγωγικά,αλλά τα εννοώ!)τις διάβασα όπως όλοι όταν "βγαίνανε",απ'το 1975 μέχρι το 1983.Αν ήσουν άσχετος,σταλινικός ή κομπλεξικός,μπορει και να σου άρεσαν. Απ'το '83 και μετά,όταν πήρε την εργολαβία η ΚΥΠ του ΠΑΣΟΚ, η όλη ιστορία απογειώθηκε μ'ενα φανταστικό σενάριο και εξ ίσου εξωπραγματικές προκηρύξεις.Μόνο ένα άρρωστο μπάτσικο κεφάλι θα μπορούσε να πλασσάρει τα συνοθυλεύματά του σαν "επαναστατικές προκηρύξεις"-και ένα εξ ίσου άρρωστο "κίνημα" να τις συζητάει ακόμα μετά τόσα χρόνια.Αν η "17Ν" δεν ήταν όργανο της ασφάλειας,τότε ήταν απλοι ασφαλίτες.Δεν υπάρχει επαναστάτης που να σκοτώνει στρατιωτικό ακόλουθο της Βρεττανίας επειδή το ΝΑΤΟ επιτίθεται σε "ομόθρησκο" έθνος!(Σερβία).Οι αναλύσεις τους ήταν και ειναι για κλάμματα. Αν κάποιοι νομίζουν οτι ο Δεκέμβρης του '44 συνεχίζεται,το ίδιο φοβουνται κι οι Αμερικάνοι:γι'αυτό έφτιαξαν τη "17Ν",γι'αυτό και την "εξάρθρωσαν" τώρα.Το φάντασμα του κομμουνισμού,που πλανιόταν πάνω απ'την Ευρώπη το 1850,ακόμα πλανιέται στ'αραχνιασμένα μυαλά μερικών ελλήνων κολλημένων στο μακρινό παρελθόν.Ελπίζω η ιστορία να τελειώσει εδώ κι οχι οπως ο "Μπιν Λάντεν" να μας βασανίζει άλλα 50 χρόνια...

από Αθηναίος 28/01/2003 10:15 μμ.


Για λύσε μας την απορία ρε ΒΒΧ, μια και τα κατέχεις τα πράγματα: Όλη αυτή η μπατσαρία γιατί δημιουργείται στις ΗΠΑ και στην ΕΕ? Για να φυλάει εμάς απ' τον Μπιν Λάντεν και τους μετανάστες? Μάλλον τ' αφεντικά είναι χεσμένα πατόκορφα. Πολύ Φουκουγιάμα διαβάζεις κι Ανδριανόπουλο.

από Να λείπει αυτό το βύσινο Πάμε για άλλα! 29/01/2003 1:21 πμ.


Καλό είναι να υπάρχουν οι προκηρύξεις, έχουν πάντα ενδιαφέρον, άσχετο αν απ' το 83 και μετά τους καθοδηγούσαν πράκτορες της Πασοκικής ΚΥΠ όπως σωστά ειπώθηκε. Πέρα από το ότι δεν δικαιολογούνται οι φόνοι που έκαναν με τις προκηρύξεις Περιέχουν διάφορες αλήθειες, αποσπάσματα ορίτζιναλ αναλύσεων και στοιχεία που δε δημοσιεύονται συχνά για πρόσωπα και πράγματα της δημόσια ζωής. Ο Αγώνας που σίγουρα συνεχίζεται έχει αποκλείσει οργανώσεις σαν τη 17Ν από τις τάξεις του. Αυτό είναι ένα πρώτο όφελος. Δύσκολα θα φτιάξει το Κράτος άλλη τέτοια οργάνωση και να γίνει πιστευτή από τον κόσμο... Σημ. Κάποιος κομπιουτεράς να μας πεί αν είναι ασφαλές να κατεβάσουμε τα αρχεία. Γιατί όλη αυτή η μυστικότητα επίσης δεν κατάλαβα. Σπουδαίο πράγμα είναι ?

από no comments 29/01/2003 2:54 πμ.


...το άρθρο του BBX. Δεν έχω ξαναδιαβάσει τόσο σύντομο κείμενο με τόσες πολλές μαλακίες μέσα!! Είσαι κορυφαίος μεγάλε, συνέχισε έτσι!

από ΜΙΝΙΟΝ-ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ 29/01/2003 8:53 πμ.


ΒΒΧ, ποσο χρονων εισαι μεγαλε? Διοτι αν ο Καραμπελας ο γιωργος,ειναι γερος,εσυ μαλλον μας μιλας απο την κολαση. Εκπλησομαι με το ευρος των γνωσεων σου. μπερδεψες την β......, με την π........

από data.dat 29/01/2003 6:22 μμ.


Εγώ δεν παίρνω καραμέλες και σοκολάτες από άγνωστους!

από διαβασμένος-αδιάβαστος 29/01/2003 6:38 μμ.


Άλλος ο Καράμπελας κι άλλος ο Καραμπελιάς. Ο πρώτος είναι αυτός που έγραψε το Ελληνικό αντάρτικο Πόλεων (που βρέθηκε στη γιάφκα.)

από ka 29/01/2003 6:46 μμ.


Den yparxei problima an tis katabaseis ,apla gia perisoteri asfaleia apo8ikeseyto kalytera se ena ekswteriko meso.

από ... 29/01/2003 7:21 μμ.


δε ρίχνει και κανένας μέσα καμιά προκήρυξη του ΕΛΑ ή άλλων οργανώσεων; ...εκτός αυτών του Καράμπελα

από ερωτών 29/01/2003 10:14 μμ.


μια ερώτηση. στις προκηρύξεις περιλαμβάνονται και οι ασφαλίτικες που κυκλοφόρισαν σαν 17Ν; και αν ναι. ποιες είναι αυτές;

από . 30/01/2003 12:04 πμ.


Σ`αυτές που ανέβασαν τα παιδιά όχι. Στο βιβλίο οι πλαστές προκηρύξεις είναι οι: αρ.50, 52, 58, 60, 61, 63. Και φυσικά οι δυό τελευταίες, που δεν γράφηκαν από μέλη της 17Ν.

από Νίκος 30/01/2003 3:32 πμ.


Για τον φίλο που ρώτησε αν είναι ασφαλές να κατεβεί το αρχείο. Επίσης με τα λεγόμενά του ιδίου συμφωνώ απόλυτα, λέξη προς λέξη.

από Δε μ΄ αρέσουν τα μισά.. 30/01/2003 5:30 πμ.


Οι πράκτορες που τους καθοδηγούσαν, αν είναι κανείς τέτοιος ανάμεσα στους συλληφθέντες, δεν πρόκειται να μείνουν ισόβια μέσα και οπωσδήποτε δε γίνεται να μην αποκαλυφτούν ότι είναι πράκτορες. Η μεγάλη, η απίστευτη ήττα για όλους μας είναι η "Δίκαιη Δίκη" και η εκστρατεία παραπληροφόρησης της αντιτρομοκρατίας που έδωσε έκτακτες εξουσίες στα μήντια. Αδύνατο να αντιδράσει κανείς, να υπάρξει κίνημα αλληλεγγύης με τις σημερινές συνθήκες. Κι όμως κάτι πρέπει να γίνει, δεν πρέπει να τους περάσει αυτή η μεθόδευση(μιλάω για τους "συμμάχους" και το εδώ πολιτικό προσωπικό). Γιατί σηματοδοτεί μια περίοδο που αρχίζουν να κυβερνάνε με παραμύθια, χωρίς κανένα έλεγχο, όπως διακαώς το επιθυμούν για να κάνουν τις "δουλειές" ανενόχλητοι. Αυτά συνιστούν νέα χούντα, πιό επικίνδυνη απ' την παλιά γιατί εδράζεται μέσα στην κοινωνία, επιφέροντας ποιοτικές αλλαγές στους συσχετισμούς πολίτη-εξουσίας.

από Γιώργος 30/01/2003 2:53 μμ.


Μπορεί εύκολα να βρεθεί το βιβλίο του Καράμπελα "Το Ελληνικό Αντάρτικο των Πόλεων", όπου και θα βρει κανείς και προκυρήξεις του ΕΛΑ αλλά καιθα διαπιστώσει ο έχων λίγο νιονιό πόσο μαλακίες είναι αυτά που λέει ο Γρίβας, ο οποίος πρέπει να έχει πια γεροντική άνοια. Το μόνο μειονέκτημα του βιβλίου είναι ότι καλύπτει την περίδο μέχρι το 198.

από 1985 30/01/2003 2:57 μμ.


1985

On Sun, 2 Mar 2003 Diadiktiaki.Antipliroforisi_@yahoo.com wrote: > > Δημοσιογράφος:Τι σημαίνει τελικά για σας η λέξη τρομοκρατία; > > Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: «Τρομοκρατία είναι η επίθεση στη Γιουγκοσλαβία, το > Αφγανιστάν χθες, στο Ιράκ αύριο, στο Ιράν μεθαύριο. Τρομοκρατία είναι η χάραξη > των συνόρων σύμφωνα με τα συμφέροντα του ιμπεριαλισμού στις χώρες του > Τρίτου Κόσμου χθες, στην Κύπρο σήμερα και αύριο αλλού. Η μεγαλύτερη όμως > τρομοκρατία είναι αυτή της ανέχειας, της φτώχειας και της ανεργίας». > > Ολα τα κείμενα της Ε.Ο. 17Ν στο site: > http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=61704 > > Ti andies einai autes? Apo pote n Aristera kai to istoriko Aristero kinhma sthn Ellada exei na kanei me psuxrous dolofonous kai lnstes trapezwn? Se mia apo tis polles lnsteies pou dieprakse o Xristodoulos Ksnros plnsiazei ton fulaka tns trapezas kratwntas ena kouti gluka kai ntumenos astunomikos. O frouros ton koitaei kai ekeinos tou leei: "Xronia Polla!" Amesws trabaei ena pistoli kai ton skotwnei en psuxro. Ystera apo liges meres, o pateras tou nekrou astunomikou, idrwmenos kai me tremamenh fwnh prospathei na katalabei giati purobolnsan ton gio tou. Mnpws o astunomikos pou pairnei ena psoromistho 180.000 kai ligotera einai kai autos "organo tns kapitalistikns koinwnias"?. Mnpws endiaferthnke katholou o idioktntns tns trapezas gia to thanato tou astunomikou? Mnpws to Kefalaio kai n ekmetaleusn pnran ena gero xtupnma? H' mnpws kapoioi pou den thelw na xaraktnrisw, pnran kapoia ekatomuriakia kai ta balan sthn tsepn tous. H 17N einai n alln pleura tou idiou nomismatos. Oi Amerikanoi skotwnoun me to prosxnma tns diethnous Asfaleias kai tns katapolemnsns tns tromokratias, prowthwntas ta oikonomika sumferonta tous. O Giwtopoulos kai n parea tou skotwnan gia plaka, etsi gia na kaloperasoun kai na ektonwsoun kai to komplex tous. Einai kai autoi san tous Amerikanous me tn diafora oti skotwnoun xwris na fwrane koustoumi kai grabata. Arketa asxolnthnka me autous. Prospathnste na deite thn pragmatikotnta kai mhn grafete mparoufes mono kai mono gia na sas dwsoume snmasia. O kosmos exei anagkn apo agwnistes kai oxi dolofonous. H dnmokratia kataktietai me agwnes kai oxi me lnsteies trapezwn kai dolofonies.

από Aristotelis 02/03/2003 7:49 μμ.


Δεν μας παρατάτε όλοι σας με την βλακεία που ακόμα θέλετε να πιπιλίζετε πως δήθεν ΗΠΑ και λοιπές δυτικές υπηρεσίες δημιούργησαν την 17Ν!! Η 17Ν που πάντα δυτικούς και φιλοδυτικούς δολοφονούσαν, που πάντα δυτικά συμφέροντα χτυπούσαν που πάντα την σχεση μας με την ΔΥΣΗ έφερναν σε χείριστη κατάσταση! *Φυσικά* και οι τρομοκράτες δεν ηταν "γνήσιοι αριστεροι επαναστάτες". Φυσικά και ήταν πράκτορες υπηρεσιών. Μα όλοι όσοι δεν δοξάζουν ακόμα την Μόσχα και δεν πίνουν ακόμα νερό στα εγκλήματα της παλιάς ΕΣΣΔ, καταλαβαίνουν πως η ελληνική τρομοκρατία ήταν προιόν των ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ μυστικών υπηρεσιών. (Όπως και ο Κόκκαλης πράκτορας όχι της CIA, αλλά της ΣΤΑΖΙ ήταν. Και έχει ήδη αποκαλύφθει πως και ο φόνος Σάντερς προς όφελος του Κόκκάλη απέβη.) Για ποιον άλλο λόγο το ΚΚΕ ήταν που πάντοτε με τους πιο ήπιους τόνους ψευτο-"καταδίκαζε" την δράση της 17Ν ? Και ο Α.Παπανδρέου βέβαια το ίδιο υπεύθυνος ήταν με τον τρόπο που τους παρουσίαζε. Η 17Ν είχε συντάξει τον εαυτό με τον Σοβιετική πλευρά στον Ψυχρο Πόλεμο. Μια εκτελεστική ομάδα που η "επανάσταση" της χρησιμοποιούσε τα κοινωνικά και πολιτικά ελαττώματα της Δύσης για να υποστηρίξει το κατα πολύ φρικτότερα κοινωνικό και πολιτικό σύστημα της Ανατολής! Για αυτό τον σκοπό κύρηξαν πόλεμο στην Ελληνική Δημοκρατία και την ελληνική κοινωνία. Και κάθε γνήσιος πατριώτης είτε αριστερός είτε δεξιός θα είχε την υποχρέωση να πολεμήσει την συμμορία αυτής με όλες του τις δυνάμεις, όπως θα πολεμούσε κάθε τύραννο εσωτερικό ή εξωτερικό. Η Δύση δεν υπήρξε ποτέ, ούτε είναι τώρα, άγγελοι - αντίθετα έχει κάνει τεράστια εγκλήματα. Αλλά η ΕΣΣΔ και τώρα η Ρωσία (και Κίνα) έχουν κάνει τρίσχειροτερα - τσιμουδιά για αυτά όμως η 17Ν! Οπως και τώρα οι υποστηρικτές της! (όπως ανέκαθεν το ΚΚΕ) Τι σύμπτωση! Ο Αγώνας για την *εξολόθρευση* της 17Ν και των υποστηρικτών της πρέπει να συνεχίστει!

από Ο ΑΠΟΚΑΤΩ 03/03/2003 3:56 πμ.


Μου μυρισε ΟΑΚΚΕ? Κανω λαθος? Αν οχι θα μπορουσες να απαντησεις βαζοντας και ενα link για το site (σας?)

από Aristotelis 03/03/2003 12:43 μμ.


Εχω διαβάσει τα σχόλια της ΟΑΚΚΕ, και σε αυτό το θέμα συγκεκριμένα συμφωνώ με τα περισσότερα σχολιά της. Αλλά δεν είμαι ψηφοφόρος ή υποστηρικτής της ΟΑΚΚΕ ο ίδιος. Δεν είμαι κομμουνιστής (αντίθετα, προς τους Φιλελεύθερους του Μάνου είχα τοποθετηθεί), θεωρώ τον Στάλιν εγκληματία ισάξιο του Χίτλερ, και νομίζω πως η ΟΑΚΚΕ πολύ συχνά πέφτει στα ίδια λάθη συνωμοσιολογίας (και προσπάθεια εύρεσης περίπλοκων εξηγήσεων όταν οι απλές αρκούν) που πέφτουν και τα πιο γνωστά κομμουνιστικά κόμματα... Το μέν ΚΚΕ νομίζει πως όλα είναι συνωμοσία της Αμερικής, η ΟΑΚΚΕ νομίζει πως όλα είναι συνωμοσία της Ρωσίας... Γελοίες υπερβολές και οι δύο, αν και πιστεύω πως οι δεύτεροι εχουν κάπως περίσσοτερο δίκιο (πάντοτε συγκριτικά) απ'τους πρώτους. Επομένως, καλό μάτι που κατάφερες να εντοπίσεις αναγνώστη της ΟΑΚΚΕ -- αλλά τίποτα περισσότερο απο αυτό.

από MATIAS 21/11/2003 7:27 μμ.


είμαι απο τους "συμπαθούντες" της ΕΟ17Ν και έχουμε δημιουργήσει μια μικρή ομάδα με μερικούς συντρόφους που στήριξαν και αυτοί την ιδεολογικοπολιτική τους βάση διαβάζοντας τις προκυρήξεις και χερετίζοντας τις ενέργειες της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ δεν εξετάζουμε τα περί ΚΥΠ και CIA απλώς όσο περνάει ο καιρός καταλαβάινουμε οτι δεν γίνεται τίποτα και η κρατική καταστολή και διαφθορά συνεχίζουν ανενόχλητοι το σχέδιο που τους υπέδειξαν τα μεγάλα αφεντικά ΡΩΤΑΜΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ? Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΕΟ17Ν. ΑΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

από Αντί 22/11/2003 4:16 μμ.


Μήπως θα μπορούσε κάποιος να συγκεντρώσει τα πρακτικά της δίκης της 17Ν και να μπορέσουμε κι εμείς να τα διαβάσουμε? Σε όσα site Τα έχω βρει, πρέπει να είμαι συνδρομητής.

από ΜΑΥΡΟΣ ΚΙ ΑΝΑΡΧΟΣ 06/12/2003 4:03 πμ.


Σχετικά με τα HTML αρχεία, οσα έλεγξα ήταν οκ. Οχι βέβαια πως πρόκειται να πιάσουν τα σαίνια της ασφάλειας και της τρομοκρατικής κάποιον επειδή διαβάζει προκυρήξεις της 17Ν που πλέον κυκλοφορούν και στο περίπτερο. Τεχνικά όμως υπάρχει η δυνατότητα το αρχείο HTML να στέλνει την ΙΡ σου και άλλα στοιχεία σου σε κάποιο ρουφιανο server (αν το ανοιξεις όσο είσαι online). Τα txt αρχεία πιστεύω είναι τα μόνα ασφαλή.

από Khayman απο IMC Editorial 06/12/2003 4:15 πμ.


Τα μαζεύουμε εδώ και καιρό και με το τέλος της δίκης θα είναι διαθέσιμα.

από m. 09/12/2003 12:23 μμ.


Λυπάμαι για το επίπεδο των σχολίων, μαρτυρούν το επίπεδο όσων τα γράφουν.Δεν έχω διαβάσει ούτε μία σοβαρή πολιτική σκέψη για το θέμα της 17Ν,αλλά και γενικότερα.Παιδιά διαβάστε και λίγο μαρξισμό, ιστορία και πολιτική φιλοσοφία πριν τσαμπουκαλευτείτε.Πήξαμε στους αδαείς και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και στην αριστερά.Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.Μόνο δύο κρίσιμα σημεία κριτικής για όσους μπορούν να τα αντιληφθούν:α)Οποιαδήποτε οργάνωση,κρατική ή μη, επί τη βάση των ιδεολογικών της αρχών, μπορεί να επικαλεσθεί για τον εαυτό της την νομιμοποίηση της άσκησης βίας για την επίτευξη του δέοντος,όπως εκείνη το αντιλαμβάνεται.Αυτό είναι κύριο πρόβλημα της ιδεολογίας,συνυφασμένο με την φύση της,η χρήση δηλαδή της αυτοεκπληρούμενης προφητείας,καθώς και η ολικότητα,η μοναδικότητα και η ορθότητα.Άρα το θέμα δεν είναι η πραγματική ορθότητα και το δίκιο, αλλά ποιός κατέχει την εξουσία για να επιβάλει το δικό του ορθό.β)Ο καπιταλισμός δεν κλονίζεται από απώλειες κεφαλών,φορέων αλλά αλλάζει δομικά,ιστορικά διαλεκτικά,από τους ταξικούς αγώνες και τις εσωτερικές του αντινομίες.Καλή σας νύχτα!

Είναι γνωστό ότι με κάθε τρόπο προσπαθούν να μειώσουν το λαικό κίνημα και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Αμερικάνικης Πρεσβείας αφού είναι ολοφάνερο ότι είναι υπάλληλοί της.Στο γελοίο βιβλίο του ο Παπαχελάς αναφέρει ότι σε αυτόν και σε άλλουσ πουλημένους τους έκανε το τραπέζι ο Μίλερ κάθε Παρασκευή νομίζω.Από αυτά φαίνονται όλα.

από ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ 13/12/2003 1:56 πμ.


ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ

από zaf 22/12/2003 7:17 μμ.


poly kalh douleia!tis epsaxna kairo alla den tis ebriska.an mporeis pes poies einai plastes( oxi me selides apo to biblio).pros8ese an mporeis kai gia ton ELA. kai pali MPRABO.

από monaxikos 23/12/2003 12:48 μμ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ GANIA ZHTΩ Ο Ε.ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ

από cienfuegos 27/05/2004 8:28 μμ.


Matias, diavase ligo ton Antartopolemo tou CHE.Ante mpravo, kai pou sai otan vgeis sth paranomia pes geia sth manoula sou prwta....

από akyros 06/04/2005 12:11 πμ.


Zitw H epanastatiki organwsi Vavyli-Giwsaki-Xristodoulou kai ekklisias...

από δ 07/07/2011 3:40 μμ.


όσοι αναπαράγουν πως επαναστάτες όπως οι σύντροφοι της 17Ν είναι πρόκτορες ή είναι ηλίθιοι και αναπαράγουν τη προπαγάνδα του παρρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών ή είναι ύποπτοι...
έβλεπαν δεκαετίες μπροστά (όπως πολλοί σύντροφοι με συνείδηση και αναγνώσματα) και εκτελούσαν αυτούς που θα έπρεπε να εκτελούμε σήμερα, τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλο-βιομήχανους βασανιστές και εγκληματίες πολέμου. Όσους μας κατέστρεφαν και εξακολουθούν να μας καταστρέφουν.
Παραθέτω απόσπασμα από προκήρυξη στα μέσα του '80

"Σε μια εποχή και σε ένα κόσμο, όπου η σύγχρονη βιομηχανική υποδομή είναι προϋπόθεση για τη επιβίωση μιας χώρας, η δική μας μπήκε σε διαδικασία αποβιομηχάνισης, αποσύνθεσης της οικονομίας της κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Ενώ οι άλλες δυτικές χώρες τρέχουν με ταχύτητα υπερηχητικού, έχουν κι όλας κάνει την αναγκαία αναδιάρθρωση της οικονομίας τους με την αυτοματοποίηση, την ηλεκτρονική και τη πληροφορική. Κι ενώ υπανάπτυ-χτες μέχρι χτες χώρες του Τρίτου Κόσμου, μπαίνουν με δυναμισμό στις αγορές και μας εκτοπίζουν και άλλες παράγουν προϊόντα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, υψηλής τεχνολογίας που εκτοπίζουν τα ανάλογα προϊόντα και αυτών ακόμη των υπεραναπτυγμένων δυτικών χωρών, εμείς μετατρεπόμαστε σε πελώριο ξενοδοχείο της Δύσης που εξαρτιέται ολοκληρωματικά απ' τις Δυτικές Τράπεζες. Η διαδικασία της αποβιομηχανοποίησης και αποσύνθεσης της οικονομίας πούχει αρχίσει οδηγεί στα σίγουρα στη χρεωκοπία, την καταστροφή, το μαρασμό, την εναπόθεση της τύχης της χώρας στις αγαθές προθέσεις των Δυτικών Τραπεζών, της ΕΟΚ, του ΔΝΤ. Αυτή την εξέλιξη βέβαια την καθόρισε, όπως είπαμε, η πολιτική των τελευταίων δεκαετιών τόσο της λματ όσο και του πολιτικού προσωπικού, είτε δεξιού είτε χουντικού είτε Πασοκικού."

απόσπασμα απόο την εκτέλεση αγγελόπουλου - Απρίλης '86

πολλά συγχαρητήρια για τους συντρόφους που διαχειρίστικαν έτσι όμορφα το υλικό

* ο αγώνας συνεχίζεται

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License