Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής η αίτηση για άρση της ασυλίας των βουλευτών Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Θεόδωρου Πάγκαλου, Ιωάννη Καψή και Παναγιώτη Κοσιώνη.

Αντιγράφω άπό το in.gr : Αθήνα 28/1/2003: Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής η αίτηση για άρση της ασυλίας των βουλευτών Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Θεόδωρου Πάγκαλου, Ιωάννη Καψή και Παναγιώτη Κοσιώνη. Ο κ. Γιαννόπουλος κατηγορείτο για εξύβριση, ο κ. Καψής για επιστολή που έστειλε στην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ για προστασία του κοινόχρηστου χώρου του όρους Αιγάλεω, ο κ. Κοσιώνης για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη του τραυματία και ο Θ.Πάγκαλος γιατί καταφέρθηκε κατά συμπολίτη του μέσω τηλεοράσεως. Επίσης, η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε τις αιτήσεις για άρση ασυλίας των βουλευτών Ι.Βαθειά, Μ.Βαρβιτσιώτη, Α.Βαρίνου, Α.Κατσιγιάννη, Α.Κουτού, Ν.Νικολόπουλου και Ι.Τζαμτζή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην υπόθεση του Α.Κατσιγιάννη (ΝΔ), ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως για μελέτη κτιρίου, που κατέρρευσε στο σεισμό του 1999 καταπλακώνοντας ένα παιδί, 74 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, 121 κατά, τέσσερις ψήφισαν λευκό και τρεις άκυρο." Τα όποια σχόλια δικά σας ...

από Χασάπης 29/01/2003 4:22 πμ.


post image
Τρέλλα πουλάτε η κατι άλλο είσαστε ...Μ

Εικόνες:

από Χασάπης 29/01/2003 4:24 πμ.


post image
Αγαπάτε τον Σουφλά η κατι άλλο σας ενοχλεί .... Χμμμμ

Εικόνες:


ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ . ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ - Ο ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.

από Αθηναίος 29/01/2003 3:42 μμ.


Μεσα στην ξεφτίλα ισχυρίζονται οτι οι πράξεις της 17Ν είναι ποινικές ενώ το τροχαίο είναι προφανώς πολιτικό - η βουλευτική ασυλία έχει εισαχθεί για να προστατεύει από διώξεις με πολιτικά κίνητρα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License