Πορεία και συναυλία αντιτρομοκρατικής πρωτοβουλίας χανίων

-

Η συναυλία οργανώθηκε χθες Τετάρτη 29/01 και είχε γύρω στα 500 άτομα. Ο Ψαραντώνης με τη μπάντα του παίζαν μέχρι τις 12 αργά το βραδύ. Την επόμενη Πέμπτη 30/01 έγινε η πορεία στο κέντρο των Χανίων.

Παρά την απουσία των οργανωμένων φορέων της αριστεράς καταφέραμε να μαζευτούμε γύρω στα 80-100 άτομα. Βγήκαμε στο δρόμο και διαδηλώσαμε με κεντρικό πανό που έγραφε "ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΜΜΕ".
ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

από αντιτρομοκρατική πρωτοβουλία χανίων 30/01/2003 10:02 μμ.


post image
-

Εικόνες:

από Ηλίας από IMC-editorial 31/01/2003 3:54 μμ.


http://thessaloniki.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/demo2b1vp27.jpg http://thessaloniki.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/demo1lzzlnz.jpg http://thessaloniki.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/concert2.jpg

από Gulek Ayanoglu (Antwnhs K..akhs) 31/01/2003 3:55 μμ.


...GIATI TO ARNEISTE;KAI EGW TOYRKOKRHTHKOS EIMAI;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License