Αμερικανοισλαμιστική συνεργασία για "χτυπήματα" στις ΗΠΑ κι αλλού

Τι γνωρίζουμε για τις δραστηριότητες της ελληνοαμερικάνας πρακτόρισας Μακρή ?

Ελληνοαμερικανίδα 35 χρόνων, κάποια Μακρή, πιάστηκε από τους Ρώσους γιατί εκανε επαφές μέσω ιντερνέτ με ισλαμιστικές οργανώσεις υποδεικνύοντας στόχους για τρομοκρατικές επιθέσεις κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη. Για τις επιθέσεις αυτές υποσχόταν και να βοηθήσει...Αυτό μετέδωσε το Νοβόστι συμπληρώνοντας ότι η κυρία, που δεν είχε ρωσικά χάρτια, απελάθηκε στις ΗΠΑ. Η σχετική ανταπόκριση από τη Μόσχα που δημοσίευσε προχτές μονόστηλο η Χαφιεδοτυπία συσχετίζει την απέλαση με την ένταση στις αμερικανορωσικές σχέσεις λόγω Ιράκ. Τι να σημαίνουν τούτα ? Μαθεύτηκαν άλλα σχετικά, έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό που καίει ??

από προξενος ΜΑΛΤΑΣ 02/02/2003 11:18 μμ.


Eιναι εμφανες οτι η ΜΑΚΡΗ,που δεν λεγεται ΜΑΚΡΗ, εκανε ...κυνηγι μαγισσων!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο που λεμε ριχνω αδεια πιανω γεματα. Κπου τα σκατ..... την τσιμπησαν,ή το πιθανοτερο την << καψαν>> γιατι ειχε γινει πολλη ενοχλητικη! μαλακ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εαν την πιαναν στην τσετσενια θα της κοβαν το κεφαλι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License