Τα νταβαντζιλίκια του «Αθήνα 2004»

Όταν το ολυμπιακό ιδεώδες γίνεται ιμπεριαλιστικό ιδεώδες, ενάντια στους λαούς

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι υπάλληλοί της έχουν βγει στην ...γύρα και προσπαθούν να ενσωματώσουν την Ελληνική νεολαία στον πολιτισμό της υποκουλτούρας και τον καπιταλισμό. Με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 (τα Olympic Games, των πολυεθνικών δηλαδή), πλασάρουν στην νεολαία το ιδεολόγημα του εθελοντισμού, με βάση το οποίο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, προς όφελός τους, κάθε αυθόρμητη και νεανική όρεξη για δημιουργία που υπάρχει. Χιλιάδες δωρεάν εργατικά χέρια προσπαθούν να στρατολογηθούν από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, για να διοργανωθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες τους. Για να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο οι εταιρείες που έχουν πέσει με τα μούτρα για να φάνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Δεν τους φτάνουν τα λεφτά που μας τρώνε δηλαδή, θέλουν να δουλεύουμε γι' αυτούς και στο τζάμπα.

Παρ' όλα αυτά, τα τρωκτικά του οργανισμού «Αθήνα 2004» φτύνουν τον αυθορμητισμό μαθητών και φτάνουν στο σημείο να τους απειλούν με δικαστήρια, γιατί βάλανε στην ηλεκτρονική τους σελίδα το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οι μαθητές του 14ου Γυμνασίου Περιστερίου, πήρανε ένα μάθημα για το πως έχει καταντήσει η ΔΟΕ την μεγάλη αθλητική ιδέα. Εδώ μπορείτε να δείτε το μέγεθος της αλητείας του «Αθήνα 2004» και της κυβέρνησης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΩΡΑ!

από Rocean 06/12/2001 7:59 μμ.


Ξεχασα να επιλέξω το HTML και εμφανίστηκε στα παραπάνω χάλια... Δεν πειράζει όμως... Το απαραίτητο link φαίνεται κι εκεί είναι όλη η ουσία...

από Rosemary's Baby 07/12/2001 3:03 πμ.


post image
Είδα το ρεζιλίκι των χαρτογιακάδων του 2004 και έφριξα. Να τα βάζουν με ένα σχολείο γιατί τους κλέψανε το έμβλημα! Σα δε ντρέπονται οι καραγκιόζηδες! Μη στεναχωριέστε παιδιά, το παραπάνω είναι ένα banner που μπορείτε να βάλετε στην ιστοσελίδα σας.

Εικόνες:

από saris 07/12/2001 9:48 πμ.


Ελπίζω ειλικρινά κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας με όποιο μέσο επιλέξει ο καθένας να τους χαλάσουμε την φιέστα των πολυεθνικών, της ντόπας, του ηλίθιου εξοντωτικού ανταγωνισμού και της χαράς των ντόπιων αφεντικών για την "αναβάθμιση της χώρας" ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License