Λονδίνο: Ανταπόκριση από τη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης με τους απεργούς πείνας

αλληλεγγύη...

post image

Περίπου 30 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που δημοσιεύτηκε δύο μόλις ημέρες πριν και συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. Η συγκέντρωση είχε αρκετό παλμό, συνθήματα ("Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ΄όλα τα κελιά") και δύο πανώ: "69 ημέρες απεργία πείνας" και "Λευτεριά στους Ταράσιο, Κώστα και Γεράσιμο - όμηροι του δολοφονικού ελληνικού κράτους".

Οι μπάτσοι που έσπευσαν προφανώς μετά από αίτημα της πρεσβείας προσπάθησαν να μας πείσουν πως με το να βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο έξω από την πρεσβεία παρεμποδίζαμε την κυκλοφορία (!) και προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να μας πείσουν να μεταφερθούμε απέναντι.

Η συγκέντρωση έληξε σε πολύ καλό κλίμα και με μεγαλεπίβολα σχέδια για το άμεσο μέλλον - περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα...

Εικόνες:

από Crazy 06/02/2007 7:31 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License