φωτογραφίες από την πορεία αλληλεγγύης την 1η Φλεβάρη

δημοσιεύτηκαν κι άλλες φωτογραφίες από αυτή την πορεία αλλά ας δημοσιευτούν κι αυτές, άξιζε...

post image

Φωτογραφίες από τη δυναμική πορεία που οργάνωσαν οι αναρχικοί την 1η Φλεβάρη σε αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας κι ενάντια στην ιδεολογική και κατασταλτική επίθεση του κράτους. Είναι η πορεία που σε άρθρο του Π. Κοροβέση  Ελευθεροτυπία αναφέρεται ότι οργανώθηκε από το Φόρουμ! Η μόνη σχέση που είχε αυτή η πορεία με το Φόρουμ είναι ότι απαιτούσε την άμεση απελευθέρωση των τριών φυλακισμένων για τα γεγονότα που ξέσπασαν στην πορεία που είχε καλεσει το Φόρουμ στις 6 Μάη 2006.

Εικόνες:

...

από .. 06/02/2007 5:18 πμ.


post image

Εικόνες:


παρουσίασε ανερυθρίαστα σαν πορεία του Φόρουμ σε αλληλεγγύη στους 3!

Χωρίς καν να βγεί σήμερα, στην κωλοφυλλάδα όπου εξαργυρώνει το παρελθόν του όταν ακόμη ήταν έντιμος κι αγωνιστής, για να διαψεύσει ως όφειλε τον εαυτό του, να ζητήσει συγγνώμη και να αποκαταστήσει την πραγματικότητα. ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.

Οι φορουμίτες όχι μόνο ήταν άπρόθυμοι αλλά κι ανίκανοι για κάτι τέτοιο. Είναι μόνο για επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος, προσποιητή αλληλεγγύη, ψέμματα, αποπολιτικοποίηση στο όνομα των "δικαιωμάτων" και του "ανθρωπισμού" της υπόθεσης των  φυλακισμένων διαδηλωτώ της 6ης Μάη καθώς καπηλεία της την ύστατη στιγμή της απεργίας πέινας.       

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License