Σίγουρα η νίκη για την λεφτεριά των απεργών πείνας ανήκει στους ίδιους πρώτα απ' όλα που είδαν τον χάρο με τα μάτια τους. Ανήκει μετά στους ανθρώπους ιδιαίτερα του αναρχικού χώρου που κράτησαν ζωντανό το θέμα μέσα από τις κινητοποιήσεις. Ανήκει τέλος στην όποιας μορφής αλληλεγγύης έδειξαν πρόσωπα και συλλογικότητες. Ο τρόμος του αστισμού μπροστά στον επικείμενο θάνατο δείχνει το μέγεθος του πανικού των μπουχτισμένων εξουσιαστών. Ξέρετε είναι μια μάχη που πρέπει όλοι να αξιοποιήσουμε. Το δίκτυο των δυνάμεων της ανθρωπιάς είναι πανίσχυρο αρκεί να πιστέψουμε, αρκεί να μείνουμε όλοι μέσα από τις διαφορετικότητές μας πλαϊ στον άλλο. Είμαστε οι πολλοί! Μην μιζεριάζουμε στις διαφορές μας. Η εμμονή στις διαφορές μας είναι η νλικη τους. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΕΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ. Τιμή στούς απεργούς πείνας. Τιμή στους αναρχικούς συναγωνιστές και κάθε συναγωνιστή που έδωσε ότι μπόρεσε. Βρεθήκαμε στην ίδια όχθη, χαράξαμε διαχωριστική γραμμή! Στην μεριά μας είναι οι πολλοί κι ο τρόμος τους. Δεν είμαι Αναρχικός, δεν είμαι Κομμουνιστής, προέρχομαι από την γενιά της Αλλαγής. Νοιώθω ελεύθερος άνθρωπος και συναγωνιστής. Να γιορτάσουμε την νίκη μας! Να γιορτάσουμε τον τρόμο τους! Να τιμήσουμε τα παιδιά που μας ένωσαν!   

από τι λεει ο πασοκος 07/02/2007 4:39 μμ.


  εγινε "αδελφος" με τα παιδια της πεινας!

Οταν ητανε κυβερνηση τα αφηνανε να πεθανουν απο την πεινα...ουστ κροκοδειλε

από ... 07/02/2007 4:49 μμ.


 ελπίζω να είχες νιώσει το ίδιο όταν έκαναν απεργία πείνας οι  5 από τους συλληφθέντες στη Θεσ/νίκη το 2003. Εκτός αν "διάβαζες" τότε...

  Δεν νομίζω ότι ο τύπος που έγραψε το αρχικο μύνημα είναι Πασόκτζης. Μου φαίνεται για έναν απλό τύπο με κάποιες ιδέες και αξίες που μπορεί να συμπήπτουν και με μερικές ιδέες-αξίες ενός αντιεξουσιαστή.

Το 1981 εκτός από τους Πρασινοφρουρούς, αλλαγή περίμενε και ολόκληρη η αριστερά/Αριστερά (με Α κεφαλαίο και α μικρό) από τον απλό λαό μέχρι το ΚΚΕ (που φώναζε μήπως και το ξεχάσουν "Αλλαγή δε γίνεται χωρίς το ΚΚΕ") έως και τη 17Ν και άλλες μικρότερες ομάδες της ένοπλης ή άοπλης επαναστατικής αριστεράς.

Το αν αυτές οι ελπίδες διαψεύστηκαν εν μέρει ή εξαγοράστηκαν με μια κάποια αναδιανομή του πλούτου δεν είναι ευθύνη του χ,ψ τύπου που εκφράζεται με τη λέξη "Αλλαγή", και όλες τις σημασίες που αυτή μπορεί να είχε για μια γενιά. Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Από τη μια οι οπορτουνιστές από την άλλη οι συνεπείς. Αν οι δεύτεροι απέτυχαν να δημιουργήσουν συνθήκες για μια ρήξη μετά την άνοδο των πασόκων δεν τους φταίνε μόνο οι πασόκοι, φταίει και η γκλάβα τους/

Η περίπτωση "Αλλαγή=Πασόκος" είναι σαν να λέμε ότι μιας και στην ΕΣΣΔ φώναζε ο ένας τον άλλο "σύντροφε" με τη διάλυση και την αποτυχία του πειράματος πρέπει να απαγορέψουμε τη λέξη "σύντροφος" μαζί με κάθε άλλη προσπάθεια "αλλαγής" με ότι αυτή μπορεί να έχει σαν περιεχόμενα.

Το τι είναι οι πασόκοι το ξέρουμε από παλιά και οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για δείξουν πόσο λέρες είναι

Μη τρελαθούμε κιόλας όμως από αντι-πασοκικό μένος και βλέπουμε παντού πράσινο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License