"Στο κόκκινο", τηλεφωνική επικοινωνία με τις δικηγόρους των Απεργών

Επικοινωνία με τις δικηγόρους των απεργών

Πριν από λίγο η Κυρία Καραίνδρου είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το "Στο Κόκκινο"ότι η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμα, παρά τα δημοσιεύματα περί αποζημίωσης που έχουν διαρεύσει στον Τύπο.. (βλ. in.gr)..

Σε λίγο θα ξαναεπικοινωνήσουν για νεότερα..

από δγφγ 07/02/2007 1:41 μμ.


  μιλαει για περιεργους οπουσ οπως μη συμμετοχη σε διαδηλωσεις, οχι σιγουρα ομως

από . 07/02/2007 1:44 μμ.


Πάντως τα 3000 ευρώ που φαίνεται να ζητούνται ώς εγγύηση είνα υπερβολικό ποσό για δυο φτωχούς ανθρώπους όπως είπε η κ. Ιατροπούλου, ας ελπίσουμε ότι δε θα επιβεβαιωθεί το ποσό τη εγγύησης


Ας ελπίσουμε ότι δε θα επιβεβαιωθεί ούτε αυτό, καθώς από ότι φαίνεται προσπαθεί να εξισωθεί ο χουλιγκανισμός με την πολιτική πράξη..

από πριν λίγο 07/02/2007 1:48 μμ.


Θα περιμένουν να βγει ακριβώς η απόφαση και θα ξαναμεταδόσουν ότι νεότερο. Πάντως μιλάνε για όρους που θυμίζουν αντίστοιχους για το χουλιγκανισμό, δηλαδή απαγόρευσης να πάνε στο γήπεδο όσοι συμμετείχαν σε επεισόδια.

όχι όσων συμμετείαχαν, λίγη προσοχή στο τι λέμε, τα παιδιά δεν έχουν καν  δικαστεί

  είναι πώς είναι δυνατόν το in.gr να ξέρει ήδη την απόφαση, κάτι μου βρωμάει σάπιο στο βασίλειο της δημοκρατίας..

"...Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των όρων είναι η καταβολή εγγύησης (περίπου 3.000 ευρώ) και ο δεύτερος να μη συμμετέχουν σε αντίστοιχα επεισόδια με τις ίδιες κατηγορίες (ρίψη μολότοφ σε διαδηλώσεις) ..."

από tromokratis 07/02/2007 2:22 μμ.


  Οι δύο έκαναν απεργία πείνας
Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες στα επεισόδια του περασμένου Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Motionteam
Από παλαιότερα επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Αθήνα
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους είναι από την Τρίτη οι δύο απεργοί πείνας Τάρασιος Ζαντορόζνι και Γεράσιμος Κυριακόπουλος, καθώς και ο συγκατηγορούμενός τους, Κωνσταντίνος Κατσαδούρας, που είχαν συλληφθεί το Μάιο στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια πορείας του κοινωνικού φόρουμ.

Όπως αναφέρει την Τετάρτη η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής τους και αντικατέστησε την προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο ένας εκ των όρων είναι η καταβολή εγγύησης (περίπου 3.000 ευρώ) και ο δεύτερος να μην συμμετέχουν σε αντίστοιχα επεισόδια με τις ίδιες κατηγορίες (ρίψη μολότοφ σε διαδηλώσεις).

Οι δύο απεργοί πείνας αναμένεται να μεταφερθούν την Τετάρτη σε άλλο θάλαμο του νοσοκομείου για νοσηλεία, μέχρι να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

news.in.gr


από anonymous 07/02/2007 2:33 μμ.


Ελεύθεροι οι δύο απεργοί πείνας και ο σύντροφός τους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους είναι από χθες οι δύο απεργοί πείνας Ταράσιος Ζαντορόζνι και Γεράσιμος Κυριακόπουλος, καθώς και ο συγκατηγορούμενός τους Κωνσταντίνος Κατσαδούρας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής τους και αντικατέστησε την προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των όρων είναι η καταβολή εγγύησης (περίπου 3.000 ευρώ) και ο δεύτερος να μη συμμετέχουν σε αντίστοιχα επεισόδια με τις ίδιες κατηγορίες (ρίψη μολότοφ σε διαδηλώσεις).

Σήμερα αναμένεται η μεταφορά τους σε άλλο θάλαμο του νοσοκομείου για νοσηλεία, μέχρι να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

«Είναι μια νίκη του κινήματος αλληλεγγύης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, τονίζοντας ότι «η αναλγησία της κυβέρνησης έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή των δύο απεργών πείνας. Τους ανάγκασαν να διεκδικήσουν με την ίδια τη ζωή τους την διακοπή της παραβίασης των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους και να επανέλθει η νομιμότητα σε ό,τι αφορά την πολύμηνη προφυλάκισή τους. Η ασπίδα αλληλεγγύης πολιτικών, συνδικαλιστών, γιατρών, ακτιβιστών ακόμα και εκπαιδευτικών, αποδείχθηκε ισχυρή».


ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/02/200 

από ti pinoun? 07/02/2007 5:35 μμ.


  ti pinoun ekei stou lampraki? pou zoune?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License