Σοφή ρήση στην αφίσα

τα κομματόσκυλα ερίζουν, οι ηγετίσκοι αυτοικανοποιούνται,ο che τα είχε προβλέψει.

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε κάθε παράταξη, κόμμα, συνασπισμό, γκρούπα, σέχτα, παρακλάδι, συνδικάτο ,σύλλογο που εξάντλησε την επαναστατικότητα του με την ψήφιση του νομοσχεδίου και τώρα θέλει να ρουφήξει το μεδούλι του κόσμου που αγωνίστηκε και συγκρούστηκε, και να το μετρέψει σε εκλογικό όφελος(φοιτ. εκλογές, συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες, βουλευτικές κλπ).

Οι μέρες αυτής της κοινωνίας είναι μετρημένες.Οι αρχές και τα δίκια της ζυγίστηκαν και βρέθηκαν λειψά.Οι κάτοικοι της χωρίστηκαν σε δυο κομμάτια ,εκ των οπίων το ένα επιθυμεί την καταστροφή της.
Μπροστά σε μια ζωή χαλαρή και πληκτική: η ζωντανή επιθυμία θανατώνεται, τα βιώματα κυριαρχούνται από το βασίλειο του εμπορεύματος, τα χέρια που απλώνονται να αρπάξουν αυτό που τους ανήκει κόβονται, οι αστυνομίες έχουν παρεισφρύσει παντού.
Μπροστά σε έναν κόσμο στιγμιαίων απολαύσεων, το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι η πλήξη μας.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

από Κωστας 17/03/2007 3:01 πμ.


  Απλα υπενθυμιζω οτι καποια στιγμη συγκρουστηκε στα ισια με τη Σοβιετικη Ενωση,γραφωντας στα φρυδια του καθε διπλωματια.Απο τους λιγους αληθινα μεγαλους που πατησαν το ποδι τους σε αυτο τον κοσμο,επαναστατης κι ανεξαρτητος ως το τελος

  Κατά διαστήματα χώνουν πάλι και πάλι τα ίδια και τα ίδια και τα γίδια-και τα γίδια!
Και γώ, τροτσκιστής είμαι, μλκας δεν είμαι. Σιγά να μην ξανά κάτσω να ξανά-γράψω πάλι στις ενάντια διάφορες μούρλες του πάσα ένα, ο οποίος διαλέγει κάθε φορά ότι γουστάρει και πόσο απο τα γραφτά και τα έργα του τσέ, που πράγματι καλύπτει τους πάντες.
Και ο κάθε ένας διαλέγει ότι τον συμφέρει, τα φορτώνει και με σάλτσες της βέφας και νάτος ο πολιτικός μουσακάς της αρεσκείας του, βεβαίως -βεβαίως.
Και όλοι είναι ευχαριστημένοι:
Από τους σταλινικούς( πρό-πάντων), τους αναρχίζοντες, τους ειρηνιστές λουλουδιασμένους αναρχικούς (τύπου Κάϊν),  τους μικροαστούς αριστεροσοσιαλδημοκράτες, τους χριστιανοοικονολάτρες με αγκάθινα στεφάνια και  ακόμα και τους δόλιους εμπόρους της κάθε μπένετον ( αθελά του φυσικά) και γιατί όχι και τους  μερικούς περίεργους τροτσκίζοντες.
Και απ΄όλα έχει ο πολιτικός μπαξές.Το θέμα είναι τι διαλέγεις και πόσο και γιατί.
Ανατροπέας.  


Τσε-τσε ο μεγάλος μεταλαμπαδιαστής του σταλινισμού στην Κ. Αμερική. [08:11] Τρί 27 Σεπ, 2005 25915

Τα πουλάκια μου τα σταλινο-αναρχο-αστικά σκουληκάκια. Ξανά-άρχισαν το δηλητήριο.
Οι σταλινικοί ενάντια στους αναρχικούς (κατά τσε), οι αναρχικοί ενάντια στους σταλινικούς πάλι κατά τσέ- το ανάγνωσμα) οι καπιταλιστές για το ακατόρθωτο της κοινωνικής αλλαγής, οι φασίστες έτσι από ταξικό μίσος και ΟΛΟΙ ενάντια στον Τρότσκι, που τουτην έπεσε ο τσέ, λές και όποιος συνεργαζότανε με τους αφέντες του κρεμλίνου δεν την έπεφτε σαν αρχή στον Τρότσκι!

Ο Τσε που ηγήθηκε στην αρχικά ανταρτό- μικρό-αστική επανάσταση στην Κούβα και που ποτέ δεν ανέδειξαν ένα καθεστώς μιας γνήσιας προλεταριακής επανάστασης, άλλά ένα καθεστώς που όποιο και να ήτανε θα ήταν καλλίτερο από το μπουρδέλο του δικτάτορα και μεσολαβητή-προαγωγό των Αμερικάνων Μπατίστα.Ο Τσε έγινε μαζί με την οικογένεια Κάστρο οι αδελφό-μπατζανάκηδες της εξουσίας. Καμιά εκλογή από τίποτα συνελεύσεις ένοπλων συμβουλίων δημοκρατικά εκλεγμένων και ανακλητών, όπως τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Επανάστασης.

Διορισμοί με το τσουβάλι...και να η πολιτική δεσίματος με την Κρουτσοφική αλητό-γραφειοκρατική εξουσία που και οι δύο δικτατορίες αλληλοβοηθηθήκαν. Η μια να έχει βάσεις στο υπογάστριο μέσα στην Αμερικάνικη ήπειρο(που τις ξήλωσαν αμέσως στην Κρίση των πυραύλων) και οι άλλοι να έχουν πολιτική και εμπορική υποστήριξη στο εμπάργκο των ιμπεριαλιστών.

Και να ταξίδια ο Τσε στη Ρωσία και να καταπίεση στους ντόπιους αντιγραφειοκράτες του P.O.R. της Ποσαδικής 4ης Διεθνούς και να φυλακίσεις (και ακόμα εκτελέσεις) σε 500 μέλη και να το κάψιμο της Διαρκούς Επανάστασης στην πλατεία της Αβάνας το ποιο σημαντικό βιβλίο των Τροτσκιστών, ειδικό για την Κεντρική και Νότια κοχλάζουσα από επαναστάσεις Αμερική.

Και ποιος ήταν ένας από τους δυο κύριους ηγέτες της αμέσως σταλινό-γραφειοκρατικοποιημένης δήθεν Σοσιαλιστικής και μάλιστα POR SIEMBRE(!) Κούβας; Ο Τσέ. Ο οποίος έπεσε σαν την μύγα τσέ-τσέ στην...εξουσία(αν δεν κάνω λάθος) και έγινε υπουργός εξωτερικών, εσωτερικών και δημόσιας τάξης...όσες εξουσίες έμειναν από τον άλλον... μαρξιστή και οικογενειακό δικτάτορα Κάστρο.

Και μέχρι τότε που έγραψε το άρθρο για τον Τρότσκι (το 1964) ήταν ένας άτιμος σταλινικός εξουσιαστής, γεμάτος από γραφειοκρατικά πόστα, κολητάριστο κρεμλίνο.

Δεν νομίζω ότι όταν πράγματι κατάλαβε τις τρικλοποδιές που του έχωνε ο Κάστρο κάτω από τις οδηγίες της G.P.U, απομακρυσμένος από τα πόστα για κάποιους άλλους της οικογένειας Κάστρο, ποιο ευέλικτης και ποιο δούλας προς την Χρουτσωφική γραφειοκρατία, και χωμένος στις ζούγκλες του Κονγκό που με καμιά 200ριά παλικάρια ...έκανε την διεθνιστική και Διαρκή Επανάσταση...(έστω μινιατούρα) του μισητού προ ολίγου Τρότσκι!!! Σαν δεν πάτε καλλά ορέ σταλινο-αναρχο-αστικά-ανιστόρητα σκουληκάκια.

Εμείς οι Τροτσκιστές μισούμε τον Τσε της Κουβάνικης γραφειοκρατίας και της διαφίμησης της Μπένετον και υμνούμε τον Τσε-επαναστάτη(ενάντια στο σάπιο αμερικανόδουλο καθεστώς του Μπατίστα των ΗΠΑ), έστω και ονειροπόλο διαρκό-επαναστάτη, που τον πετσόκοψαν οι πράχτορες της C.I.A στην N. Αμερική όπως και με τον Άρη που παρόλο ότι συμφώνησε( Βάρκιζα) στην παράδοση των όπλων (από μακριά), αυτός το μετάνιωσε και αρνήθηκε την υποταγή...αλλά είχε μπει στο πρόγραμμα(και της ηγεσίας του ΚΚΕκαι της αγγλόδουλης ελληνικής κυβέρνησης) για να του παλουκώσουν το κομμένο του κεφάλι στο φανοστάτη της πλατείας στη Λαμία. Ανατροπέας.

  Επειδή κάποιοι όταν δεν μπορούν να διαβάλλουν (και να παρουσιάσουν τον Τσε π.χ. ως "χασάπη της Λα Καμπάνια"), ξεκόβουν μία φράση και "οικειοποιούνται" το συμβολισμό, θα ήθελα να τους ρωτήσω ευθέως:

Συμφωνείτε με αυτά που πίστευε και πρέσβευε ο Τσε ή απλά σας νοιάζει το "γαμώ την αριστερά";

Αν ναι, τότε ετοιμαστείτε για μια ΣΕΙΡΑ από αποσπάσματα, για να δούμε ποιος προβοκάρει και ποιός όχι.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μη νομίζετε ότι κάποιοι άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους για να σας βγάλουν από την μικροαστική πλήξη σας....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License