Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μια εκτίμηση με αφορμή τις γαλλικές εκλογές και μια απάντηση στο φασισμό του 00000, με τον οποίο και δεν θα ξανακάνω διάλογο, μιας και είναι υβριστής και συκοφάντης σε προσωπικό επίπεδο.

Οι ιστορικές δυνάμεις που ουσιαστικά από την ίδρυση της Πρώτης Διεθνούς το 1864 είχαν αναλάβει την πολιτική εκπροσώπηση των εργατικών και λαϊκών μαζών και την οργάνωση της πάλης τους ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ εδώ και καιρό, και τυπικά.

Και ΔΕ μας τελείωσαν επειδή στηρίζουν Ρουαγιάλ. Κι ο Λένιν σύστηνε ψήφο στους Βρετανούς Εργατικούς το 1920. Με μία διαφορά:  για το Λένιν αυτό ήταν τακτική και ΟΧΙ στρατηγική.

Ο Λένιν δεν είχε αυταπάτες για το αν οι Εργατικοί είχαν διαφορές με τους Φιλελεύθερους ή τους Συντηρητικούς. Ο ΛΕΝΙΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που συγκλόνισε τα θεμέλια του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού!!!

 Η σημερινή Αριστερά του συστήματος ΕΧΕΙ αυταπάτες ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι καλύτερο/λιγότερο σκληρό από την "κακή, στραβή" κλπ Δεξιά.

Αλλά ούτε και αυτό είναι ασυγχώρητο (χμμμ...τέλος πάντων!).

Αυτό που είναι ασυγχώρητο είναι πως αυτές οι γελοίες οργανώσεις και ρεύματα (το πάλαι ποτέ Τριτοδιεθνιστικό Κομμουνιστικό Κίνημα, το Τεταρτοδιεθνιστικό Τροτσκιστικό και οι συνοδοιπόροι τους) έχουν πια σταματήσει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ να κάνουν οποιαδήποτε ΖΥΜΩΣΗ, έστω και διακηρυκτικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τον ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, την αλλαγή της κοινωνίας, τον ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (πρώτα πρώτα ενάντια στον ιμπεριαλισμό της χώρας τους ο καθένας), την αντινεοαποικιακή-αντικαπιταλιστική στην ουσία της πάλη των λαών του Τρίτου Κόσμου. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ!

 Δεν προσφέρουν πια καμιά ανάλυση άξια λόγου στους εργάτες για το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα, τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, το επαναστατικό κέντρο και πού εντοπίζεται, την στρατηγική και τακτική του διεθνούς αντιιμπεριαλιστικού, δημοκρατικού και αντικαπιταλιστικού κινήματος.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ή ΣΕΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

Το παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα των αντιιμπεριαλιστών με στόχο την στρατηγική συντριβή του αστικού κράτους, τον προλεταριακό σοσιαλισμό και τελικά την οργάνωση της κοινωνίας σε Κομμούνες περνάει αναγκαστικά ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!

'Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 'Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Υ.Γ. Προς 00000: Όταν θα μάθεις να κάνεις διάλογο χωρίς να αναφέρεσαι σε ψυχαναλυτές, τη στιγμή που ο άλλος ούτε καν σου κάνει κριτική, ούτε καν σου απευθύνεται επιθετικά, ούτε καν αντιπαρατίθεται σκληρά μαζί σου, πες το μας.  Μέχρι τότε, άντε γεια και μίλα μόνος σου με τους άλλους ΑΡΣΗδες στο ίντυ. Ντροπή σου, υποτίθεται ότι είσαι και 50 χρονών άνθρωπος. Αστείε!

από τιμ 23/04/2007 11:53 μμ.


Πού είδε χαϊρι η εργατιά από τις αυτόνομες φλυαρίες ο λαός ΑΥΤΟΝΟΜΕ;

από βυτιοφόρο 24/04/2007 11:28 πμ.


... αν ήταν στρατηγική της γαλλικής αριστεράς πέραν του Σοσιαλιστικού κόμματος, η υπερψήφιση της Σεγκό Ρουαγιάλ, δεν θα κατέβαζαν από 5 υποψήφιους ακόμα!... Θα την υπερψήφιζαν από τον πρώτο γύρο. Απλά στο β' γύρο, θα την υπερψηφίσουν απέναντι σε έναν ανοικτά δεξιό υποψήφιο, χωρίς κατ' ανάγκη να έχουν αυταπάτες του ρόλου της Σεγκό και του κόμματος της... 

από μπαμπας 24/04/2007 2:20 μμ.


  ο λενιν εκανε την επανασταση??τι ειναι αυτο το καινουργιο τωρα??τι διαολο και εγω νομιζα οτι την εκανε ο λαος και η εργατικη ταξη...ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΙΟ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ...τραβα διαβασε ρε τιποτα αλλο εκτος απο το λενιν και απο το ελεεινο κοκκινο βιβλιαρακι-τις οδηγιες που πρεπει να εχεις σαν καλο προβατακι-...εχουμε χορτασει απο αυθεντιες μεγαλε

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License