Διαδηλώσεις φοιτητών στην Κολομβία

Περισσότεροι από 15.000 φοιτητές διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα της Κολομβίας Μπογκοτά, ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του προέδρου Alvaro Uribe και τα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης που πρόσφατα εγκρίθηκαν από το κογκρέσο της χώρας. Πορεία είχε γίνει για τον ίδιο λόγο και πριν μία εβδομάδα 3 Μάη στην πόλη Cali. Ta σχέδια ιδιωτικοποίησης της παιδείας εντάσσονται στην εναρμόνιση με της συμφωνία ελεύθερου εμπορείου (FTA).

Περισσότεροι από 15.000 φοιτητές διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα της Κολομβίας Μπογκοτά, ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του προέδρου Alvaro Uribe και τα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης που πρόσφατα εγκρίθηκαν από το κογκρέσο της χώρας.
Πορεία είχε γίνει για τον ίδιο λόγο και πριν μία εβδομάδα 3 Μάη στην πόλη Cali.
Ta σχέδια ιδιωτικοποίησης της παιδείας εντάσσονται στην εναρμόνιση με της συμφωνία ελεύθερου εμπορείου (FTA).
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License