ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

2η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ από το εκπαιδευτικό ενημερωτικό δίκτυο alfavita.gr

  Ανακοίνωση
2η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

 

Συνεχίζεται η απεργία πείνας του εκπαιδευτικού Θανάση Τσιριγώτη. Δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης από συνδικαλιστικούς φορείς, επιστημονικά σωματεία, συλλόγους διδασκόντων και εκπαιδευτικούς.

 

Την Παρασκευή 18/5, στις 11 π.μ. ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο του 4ου Γυμνασίου - 3ου Λυκείου Πετρούπολης (Ανατολικής Ρωμυλίας και Θεσσαλίας στην Πετρούπολη)

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Την Τετάρτη, 16 Μαϊου, ώρα 12.00 μ.μ. στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης (Ανατολικής Ρωμυλίας και ), ο πρόεδρος της Γ’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας Θανάσης Τσιριγώτης άρχισε απεργία πείνας με στόχο τη στέγαση του 4ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Πετρούπολης σε δικά τους κτίρια. Μετά το σεισμό του 1999 το 4ο Γυμνάσιο Πετρούπολης στεγάζεται σε λυόμενα (!), ενώ η μονή Λαμίας και ιδιώτες μπλοκάρουν τα ήδη ανεγειρόμενα σχολεία στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους.

 

Η απεργία πείνας έχει στόχο να αναδείξει το πρόβλημα. Στις 12.00 μ.μ. στο χώρο του 4ου Γυμνασίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου και τις επόμενες μέρες στον ίδιο χώρο θα υπάρξουν ποικίλες εκδηλώσεις.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944253743 (Θανάσης Τσιριγώτης)

Πηγή: alfavita.gr

 

από ή μας δουλεύετε; 18/05/2007 1:10 πμ.


Αφού την Παρασκευή αρχίζουν οι εξετάσεις των σχολείων. Ποιος θα συμπαρασταθεί στη συγκέντρωση που ανακοινώνετε;

Αυτό είναι όχι απλά δούλεμα αλλά ΑΡΧΙΔΟΥΛΕΜΑ!

Περιμένανε μια ολόκληρη χρονιά και γίνεται η απεργία μέσα στις εξετάσεις και παραμονή κλεισίματος των σχολείων!!!!!

από VasCo 21/05/2007 2:52 μμ.


Τ ελικά :
"Διεκόπη, ύστερα από πέντε μέρες, η απεργία πείνας του προέδρου της Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, Θανάση Τσιριγώτη, η οποία πραγματοποιήθηκε με σκοπό να στεγαστούν σε δικά τους κτίρια το 4ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Πετρούπολης.

Ύστερα από μεγάλη σύσκεψη φορέων, της δημοτικής αρχής, σωματείων γονέων και κηδεμόνων και πολιτών της περιοχής, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή αγώνα, να πραγματοποιηθούν παραστάσεις στο Υπουργείο Παιδείας και Δικαιοσύνης, στα κόμματα της Βουλής και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, καθώς και μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας στο Δήμο Πετρούπολης.

Τα παραπάνω βήματα κρίθηκαν απολύτως αναγκαία ώστε να δεσμευτεί η πολιτεία για αποπεράτωση των δύο σχολείων, ώστε να φύγουν οι μαθητές από τα επικίνδυνα λυόμενα στα οποία στεγάζονται για οκτώ συνεχή χρόνια."
Από alfavita.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License