Κύρκος - Θεοδωράκης υμνητές του νεοφασίστα Πούτιν!

Προ ολίγου στα ρεπορτάζ των δελτίων το είδαμε...

Ο Θεοδωράκης τιμήθηκε από την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ειδικά από τον Ρώσο Υπουργό επί του Πολιτισμού, με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση του καγκεμπίτη-κρατικομονοπωλιστή Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το πιο σοβαρό είναι πως πρώτη "μούρη" στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η αλεπού ο Λεωνίδας Κύρκος με τον παλιό και δοκιμασμένο πολιτικό εντολοδόχο του Κρεμλίνου Πάνο Τριγάζη (παλιό στέλεχος του μπρεζνιεφικού ΚΚΕ), σημερινό στέλεχος του ΣΥΝ επί των εξωτερικών ζητημάτων και πουτινικό μέχρι δακρύων.

Ο δε ανεμόμυλος Θεοδωράκης υπερθεμάτισε για το πόσο μας συγκίνησε  ο Πούτιν  που αντέδρασε στην "κακή" αντιπυραυλική ασπίδα των δαιμόνων  των ΗΠΑ που μας οδηγούν στον όλεθρο, σαν αλαζόνες και ποταποί που είναι κλπ.

Ταξική ανάλυση της φύσης της σύγχρονης Ρωσίας, 0.
Κριτική έστω εκείνων που πάτησαν πάνω στον αντιφασιστικό αγώνα που υμνεί και ο ίδιος ο Θεοδωράκης και έγιναν οι πιο ύπουλοι και βρώμικοι αστοί νέου τύπου, επίσης 0.
Σοβαρότητα, 0.
Φιλοϊμπεριαλισμός στο όνομα του "αντιαμερικανισμού";  100

Υ.Γ. Όλοι σήμερα στις 7.30 μ.μ. στον Πειραιά  - να συμπαρασταθούμε στα αδέρφια μας τους απολυμένους εργάτες του Εργοστασίου Λιπασμάτων Δραπετσώνας ενάντια στη συνομωσία σιωπής.

από κάστορ(ας) 03/07/2007 3 μμ.


ο  μπρεζνιεφικός Κύρκος ε κ α ν ε πώς δεν ήθελε υποταγή στην φασιστική ΕΣΣΔ και γι αυτό έφτιαξε το "ΚΚΕ" "εσ", για να παγιδέψει τις μάζες που αντιστέκονταν στον ρωσόδουλο σοσιαλφασισμό του "ΚΚΕ". Αυτός που φαίνεται αντι-ρώσος είναι δυο φορές πιο ρώσος!

όχι τα ξεχάσαμε νομίζετε....

από trokky 03/07/2007 11:13 μμ.


 Giati re aytonome mipos esy exeis kamia sobari taksiki analysi gia ena opoiodipote thema (me ta ethni, tis patrides, tis simaies, ta krati kai tous stratous...)?

Opote mi zitas apo allous ayto pou esy den exeis...

Ta idia kai ta idia

από Liako 04/07/2007 1:38 πμ.Εισπράτει 400,000 ευρώ το χρόνο από την ΑΕΠΙ οπότε με κάτι πρέπει να γεμίζει την καθημερινότητά του. Έχει και την κόρη του που έχει τσαντίσει όλους τους δημάρχους και τους κοινοτάρχες της ελληνικής επικράτειας ζητώντας τους να κάνουν συναυλίες προς τιμήν του και να του απονείμουν τιμητικές πλακέτες. Είναι ένα ευχάριστο διάλλειμμα η παπαρολογία για τον Θεοδωράκη. Όπου να ναι ψοφάει και ο φίλος του ο τραγόπαπας...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License