Η αρπαχτή Τεγόπουλου-Μανιατέα ή αλλιώς take the money and run...

Οικονομικό σκάνδαλο μεγαλοεκδοτών (Τεγόπουλος-Μανιατέας, Εκδόσεις ΔΟΜΗ, Όμιλος επιχειρήσεων Μανιατέα)εις βάρος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απανταχού εργαζομένων

ΣΤΑΧΩΣΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΕΣ

• ΤΗΛ/FAX: 210 5747902, 210 5767926, 5769617,6948204355,6944884761,6945756410

 

ΘΕΜΑ:      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ

ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Οι μεγαλοεκδότες ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ ΑΕ και ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛ. ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΑΕ) από το 2004 και έπειτα κυκλοφόρησαν πολλές επιτυχημένες σειρές βιβλίων στην αγορά όπως ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ UNESCO, ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ κτλ συνεργαζόμενοι με πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (εμπόριο χάρτου, τυπογραφεία, πλαστικοποιήσεις, βιβλιοδετεία κ.α.). Οι επιχειρήσεις αυτές ουσιαστικά τους χρηματοδότησαν αφού ο διακανονισμός πληρωμής ήταν οκτάμηνος με επιταγές. Επιταγές, οι οποίες αφορούσαν δουλειές του Σεπτεμβρίου του 2006, από τις 31/5/07 άρχισαν να σφραγίζονται μαζικά αφού δεν είχαν αντίκρισμα οδηγώντας σε μαρασμό πολλές επιχειρήσεις.

Αν και έχει περάσει πάνω από μήνας από τότε, τίποτα δεν έχει εμφανιστεί στον Τειρεσία όσο αφορά τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ, παρόλο που οι ίδιοι ισχυρίζονται πλήρη αδυναμία πληρωμών. Κάνουν μάλιστα προσπάθειες να υπαχθούν στο άρθρο 46 όπου έχουν πάρει και δικάσιμο στις 21/10/07 εξασφαλίζοντας πλήρη ασυλία από εντολές πληρωμών και αιτήσεις πτώχευσης.

Στις 5/7/07 έλαβε χώρα συνάντηση εκπροσώπων 12 εταιριών, στις οποίες χρωστάνε οι εν λόγω «ΚΥΡΙΟΙ», ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, σε μια προσπάθεια να εκτιμηθεί το μέγεθος του σκανδάλου. Μόνο προς τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε ένα μικρό ποσοστό των εταιριών που οφείλουν οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ ΑΕ και ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛ. ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΑΕ το χρέος ανέρχεται στα 2.600.000?. Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανεβάζουν το συνολικό χρέος στην αγορά πάνω από 10.000.000?.

Είμαστε στη διαδικασία συλλογής υπογραφών από τις εταιρείες οι οποίες συμπράττουν μαζί μας στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

 

Με τιμή

Το προσωπικό & η διεύθυνση της εταιρείας

 


60 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
από φιλος 1:02μμ, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007
(Τροποποιήθηκε 1:29μμ, Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007)

Εργασιακος μεσαιωναςΤην Τρίτη 3 Ιουλίου 2007, αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε στους εργαζομένους της εταιρείας ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ Α.Ε. ότι από το σύνολο των εργαζομένων στα τμήματα σύνταξης και ατελιέ της εταιρείας (συνολικά 60 άτομα), θα τεθούν αμέσως από την επόμενη μέρα σε διαθεσιμότητα οι 50!

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στο ένα τμήμα (ατελιέ) με έναν απαράδεκτο και σκαιότατο τρόπο («Σας έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό είναι ότι αύριο πληρώνεστε, το κακό ότι μπαίνετε σε διαθεσιμότητα»).

Διαθεσιμότητα, για όσους δεν γνωρίζουν, ονομάζεται ο ωραιότατος και νομότυπος τρόπος για να ξεφορτώνεται ένας επιχειρηματίας απεριόριστο αριθμό εργαζομένων, ξεπερνώντας τον «σκόπελο» του μέγιστου αριθμού απολύσεων ανά μήνα. Οι υπό διαθεσιμότητα εργαζόμενοι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα λαμβάνουν για 3 μήνες το μισό του μισθού τους χωρίς να προσέρχονται στην επιχείρηση και ακολούθως θα αποφασιστεί η επαναπρόσληψη ή οριστική απόλυσή τους. Το πόσες ελπίδες έχουν για επαναπρόσληψη διαφαίνεται από το γεγονός ότι 2 μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση αποσύρθηκαν οι υπολογιστές τους!

Η πρακτική αυτή των «επιχειρηματιών» που υπερβαίνουν νόμους και αφήνουν στον δρόμο δεκάδες εργαζομένους, τη στιγμή που οι ίδιοι καταληστεύουν τις επιχειρήσεις «τους», θεωρώντας τες συνέχεια της τσέπης τους, τις πτωχεύουν και μετά συνεχίζουν ακάθεκτοι την επιχειρηματική τους «δραστηριότητα» πρέπει να πάψει.

ΥΓ: Στη συγκεκριμένη εταιρεία, που ίσως δεν είναι η μοναδική, συντάκτες, διορθωτές, μεταφραστές και γραφίστες είχαν συμβάσεις ως υπάλληλοι γραφείου και επικουρικό ταμείο, πέραν του ΙΚΑ, το ΤΕΑΥΕΚ (υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων)! Κουρελόχαρτο η νομοθεσία…
  Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο 730282 μερικές παραπάνω λεπτομέρειες
από πρώην 2:04μμ, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007
  Ένας από αυτούς που συμμετέχουν στις εκδόσεις Δομή είναι και ο Μανιατέας (εκδόσεις Μανιατέας, Sportime, Αθλητική Ηχώ και διάφορες συνεργασίες με την Ελευθεροτυπία στα ένθετα και τις προσφορές της), ο οποίος στις Εκδόσεις του απέλυσε καμιά 90αριά ανθρώπους ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. Βρήκε κάποιο παραθυράκι, αφού έχει και συμβουλάτορα το μέγιστο αλήτη/κλέφτη κ.λπ. Κυριακόπουλο (αυτό είναι ένα από τα επώνυμα που χρησιμοποιεί), συν-ιδιοκτήτη του στις αθλητικές εφημερίδες, που αυτές τις απατεωνιές τις έχει σπουδάσει.
Όσο για τις εκδόσεις Δομή, τον κόσμο τον έπιασε στον ύπνο και αφού τους έθεσε σε διαθεσιμότητα, τους έβαλε να υπογράψουν ότι τη δέχονται… Στον πανικό τους οι περισσότεροι υπέγραψαν και αντιλαμβάνεστε τη συνέχεια. Στις 4/10/2007 που λήγει αυτή η διαθεσιμότητα θα τους απολύσει χωρίς αποζημίωση – ξέρει πώς γίνεται, άλλωστε. Επίσης, ανεπίσημα τους είπαν ότι κατά την περίοδο αυτών των 3+ μηνών μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα πάρουν ούτε τα μισά λεφτά που τους έταξαν χτες.
  730341 από http://apasxolisi.wordpress.com/2007/06/28/
από aaaaaaaaaaaa 3:06μμ, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007
(Τροποποιήθηκε 3:07μμ, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007)
Πτωχεύει και δεν δίνει αποζημιώσεις…


“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο όμιλος Μανιατέα, που πρόσφατα αγόρασε την εφημερίδα Sportime δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι η εταιρεία του Multi capital πτωχεύει, αφήνοντας 250 οικογένειες στον δρόμο. Ο Όμιλος μάλιστα για να γλιτώσει από τυχόν καταγγελίες των εργαζομένων, άλλαξε το όνομα της εταιρείας σε General.
Αφού πρώρα έθεσε σε διαθεσιμότητα τους περισσότερους υπαλλήλους, στην συνέχεια έστειλε απολύσεις με δικαστικό επιμελητή, στα σπίτια των εργαζομένων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχουν δόσει ήδη την αποζημίωση. Όποιος υπάλληλος τόλμησε να ζητήσει την αποζημίωση, πηγαίνοντας στο λογιστήριο της εταιρείας, η απάντηση που πήρε από μεγάλο στέλεχος ήταν ” Δεν έχουμε λεφτά να σας δώσουμε, κάντε καταγγελία”.
Φυσικά ούτε λόγος για χρήματα. Οι περισσότεροι απολυμένοι υπάλληλοι βρίσκονται στο υπουργείο Εργασίας για να ενημερωθούν για τις επόμενες κινήσεις του, ενώ θα κινηθούν δικαστικά πηγαίνοντας και στην επιθεώρηση εργασίας”.

K.T.


  730489 em
από em 6:16μμ, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

ola auta vitrina ths eley8erotypias den einai?

sigoura den sxetizontai me tis allages poy syntelountai sthn eley8erotypia?


  730816 Nomizo
από aaaaa 11:11πμ, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007
Nai, nomizo oti sxetizontai giati apo o,ti exoume akousei exoun tethei se diathesimotita kai atoma stin eleftherotipia. alla den mporo na to epivevaioso 100%.

  731332 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΟΜΗ
από ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΟΜΗΣ 3:44μμ, Σάββατο 7 Ιουλίου 2007
Το οικονομικό έγκλημα που δυντελέστηκε στην ΔΟΜΗ θα μείνει ατιμώρητο; Οι κ.κ. επιχειρηματίες κατάφεραν να ρημάξουν μια ιστορική επιχείρηση.Προσπαθούν σε βάρος των εργαζομένων να παρουσιάσουν ως προβληματική μια ανθηρή και πριν από λίγους μήνες καρδοφόρα εταιρεία.Θα το ανεχτούν αυτό σεμνά και ταπεινα οι προστά- τες τους;Ο εισαγγελέας; Το ΣΔΟΕ:  H επιθ.εργασίας; O κ Αλογοσκούφης που περιμέ- νει να εισπράξει φόρους από τους συνταξιούχους ;
  732236 PTOXEVSI?
από aaaa 1:29μμ, Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007
psithirizetai kati gia ptoxevsi, kathws kai epeidi i etairia xrostaei, den tha plirosei oute ta lefta tis diathesimotitas (ton miso mistho diladi) kai kata sinepeia oute tin apozimiosi (?). ta pragmata periplekontai olo kai perissotero. to paixnidi einai kala stimeno. alla ti anagki exei o megalokarxarias Maniateas?! Aftos exei porsche kai skafos opou diorganonei party me Polonezes. Petakse 250 atoma sto dromo kai tora alla 60. ksethapse enan antiergatiko nomo tou 1955 kai simvoulevomenos ta lamogia tous sinergates kai dikigorous tou tha kleisei to zitima me tin pio simferousa gia afton lisi. oi ergazomenoi sto tmima sintaxis tis Domis (20 atoma) einai oi monoi pou exoun parameinei akoma stin etairia kai vriskontai edo kai 5 meres se anamoni. mesa sti vdomada tha anakoinothei i teliki apofasi tou dioikitikou simvouliou gia to poioi feygoun kai poia 5 atoma menoun. ennoeitai, oti oi 5 pou tha meinoun, tin evapsan. tha ksekolothoun sti douleia gia na bgaloun tous 12 tomous pou exoun apomeinei (gia mia simfonia pou exei ginei me tin efimerida TO VIMA) kai meta tha tous petaksoun kai aftous ston dromo. BROS GKREMOS KAI PISO REMA. NA MIN TOUS TI XARISOUME. ΚΑΜΙΑ EIRHNH ME TA AFENTIKA. OSO YPARXEI EMPORIO, KERDI KAI LEFTA OI ANTHROPOI DE THANAI PANO APO AFTA.
 

από Α 10/07/2007 4:45 μμ.Το ΕΚΑ καταγγέλλει 100 απολύσεις

Σε απολύσεις 100 εργαζομένων, που τους κοινοποιήθηκαν με δικαστικό κλητήρα, προχώρησε ο εκδοτικός οίκος Ομιλος Μανιατέα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Σε σύνολο 240 εργαζόμενων, ο εκδοτικός οίκος απέλυσε κάτι παραπάνω από το 40% του εργατικού του δυναμικού, ήτοι 100. Το ζήτημα συζητήθηκε σε τριμερή συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Απασχόλησης, κατά την οποία ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος μίλησε για «παράνομες απολύσεις» και ζήτησε τον άμεσο έλεγχο της επιχείρησης από το Σώμα Επιθεωρητών. Οσο για τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις των 100 απολυμένων η δικηγόρος της επιχείρησης, η οποία παρευρέθηκε στην τριμερή συνάντηση, είπε πως όταν και αν ο Ομιλος έχει χρήματα θα τους τα δώσει, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑ.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 10/07/2007
 

Έχει βουίξει το internet αδέρφια αλλά δεν έχει ανοίξει ούτε ρουθούνι. Κερδοφόρες επιχειρήσεις που έχουν βασίσει την κερδοφορία τους στις πλάτες άλλων και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια!!!!

 Τί έχουν να πουν για την όλη ιστορία οι υπόλοιποι μέτοχοι; Οι μέτοχοι της Δομής είναι:

1.50% Μανιατέας Ηλίας

2. 25% Ελένη Τεγοπούλου του Κίτσου

3.12,5% και 12,5% Γιάννης και Κώστας Τεγόπουλος του Αυγερινού

Το διοικητικό συμβούλιο της Δομής τον καιρό (πρό ολίγων μηνών) που ξεκίνησε η όλη απάτη αποτελούνταν από τους κάτωθι:

1. Πρόεδρος Γιάννης Τεγόπουλος του Αυγερινού

2. Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ηλίας Μανιατέας

3. Μέλος Ελένη Τεγοπούλου του Κίτσου

4. Μέλος Μαγιούλα Ρεντζή

5. Μέλος Καρακώστα

Ποιοί είναι υπεύθυνοι για τις εταιρείες που κλείνουν, τις οικογένειες που καταστρέφονται και όλες όσες μένουν στο δρόμο από την ασυδοσία των ανωτέρω;

από Α 11/07/2007 11:42 πμ.ΓΣΕΕ: "Παράνομες οι 100 απολύσεις στον όμιλο Μανιατέα" (10/7/07)

ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10.7.2007


Παράνομες, ομαδικές απολύσεις στον «Όμιλο Μανιατέα»

Η Γ.Σ.Ε.Ε. καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά του εκδοτικού Ομίλου ΜΑΝΙΑΤΕΑ.

Η απόφαση της εταιρίας να πραγματοποιήσει 100 παράνομες και ομαδικές απολύσεις ξεπερνά κάθε όριο εργοδοτικής αυθαιρεσίας και αυταρχισμού.

Η ανοχή του Υπουργείου Απασχόλησης στις συνεχιζόμενες παρανομίες, (ωράρια εργασίας, μη καταβολή δεδουλευμένων κ.λ.π.), ενίσχυσε και αποθράσυνε την αντεργατική πρακτική της εταιρίας.

Καλούμε την εταιρία αλλά και το Υπουργείο Απασχόλησης να παρέμβει άμεσα για να ανακληθούν οι 100 παράνομες απολύσεις και να διασφαλισθούν απολύτως τα δικαιώματα των εργαζομένων στον όμιλο ΜΑΝΙΑΤΕΑ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=101&cm_prdid=3694

από Α 11/07/2007 2:35 μμ.


Τι λέει η Γενική Τράπεζα για την υπόθεση ΜανιατέαΣε διευκρινίσεις αναφορικά με δελτίο τύπου του ομίλου Μανιατέα με τίτλο ”Πολλαπλή καταδίκη της Γενικής Τράπεζας” προχώρησε η τράπεζα.

Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

”Με αφορμή το γεγονός ότι περιήλθε σε γνώση μας πως ο Όμιλος Μανιατέα εξέδωσε το από 10-7-2007 δελτίο τύπου με τίτλο ’’ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ’’ και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνουμε ότι:

Η εταιρία M.C. MULTICAPITAL A.E. του Ομίλου Μανιατέα άσκησε κατά της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αγωγή ενώπιον διαιτητικού δικαστηρίου με αίτημα την καταβολή συνολικού ποσού Ευρώ 57.482.345,63. Επί της αγωγής αυτής που συνεκδικάστηκε με αντίθετη αγωγή της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ εκδόθηκε η με αριθμό 18/2006 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία απέρριψε στο σύνολό της την αγωγή της MULTICAPITAL, με την εξαίρεση ποσού Ευρώ 300.000.

Παράλληλα το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αντίθετη αγωγή της Τράπεζας για ποσό Ευρώ 532.939,40, οπότε μετά από συμψηφισμό, απομένει εκ της αιτίας αυτής απαίτηση της Τράπεζας, με βάση την ανωτέρω διαιτητική απόφαση, ποσού Ευρώ 232.939,40, εντόκως νομίμως από την επίδοση της αγωγής μέχρι την εξόφληση.

Ουδεμία άλλη επιδικασμένη σε βάρος της Τράπεζας απαίτηση υφίσταται.

Η άσκηση δε σχετικά πρόσφατα νέων αγωγών εκ μέρους της MULTICAPITAL επαναφέρει απλώς αξιώσεις που ήδη έχουν απορριφθεί με την ανωτέρω διαιτητική απόφαση.

Αντιθέτως η Τράπεζα διατηρεί κατά της ως άνω εταιρίας και του εγγυητού υπέρ αυτής Ηλία Μανιατέα σημαντικού ύψους απαιτήσεις και από χρηματοδοτήσεις, για μέρος των οποίων έχει εκδοθεί κατ’ αυτών Διαταγή Πληρωμής του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσεται πάντων των νομίμων δικαιωμάτων της”.

(10/07/07 - 19:13)

  Ξέρει κανείς; Γιατί με την Τράπεζα Πειραιώς κάνουν τις δουλειες τους και με τον... αξιότιμο κ. Σάλα - στις εφημερίδες τουλάχιστον.

από A 11/07/2007 2:52 μμ.


  A B C D E F G H I J K L M N O 1 Company Street City Prefecture ZIP Postal Code Phone Fax Web site Email Industry description Chief Executive Officer Chief Financial Officer Sales Director Number of employees Sales Net 2005 2 TSIMIS SA Peiraios 55 Moschato Attica 18346 2104837193 2104822909 www.tsimis.gr tsimis@otenet.gr Printing n.e.c. Tsimis D. Alkibiadis Bentzos D. Christos Liolios Kon/Nos 120 22,057,425.43 3 KALOFOLIAS GROUP SA Amarousiou - Chalandriou 39 Maroussi Attica 15125 2106172700 2106199430 www.express.gr info@express.gr Publishing of journals and periodicals Kalofolias D. G. Kontochristopoulou-Kassiou Maria Argyropoulos Panos 50 21,385,169.68 4 SAVVALAS A. AND S. Zood. Pigis 18 Athens Attica 10681 2103301903-4 2103810907 www.savalas.gr info@savalas.gr Publishing of books Savalas Vasilios Sarlas Stavros Sabbalas Basilis 144 14,771,843.36 5 VIVLIOSYNERGATIKI SA Feidiou 18 Maroussi Attica 10678 210 3813109 210 3824134 www.bibliosynergatiki.gr info@bibliosynergatiki.gr Printing n.e.c. Efremoglou Dimitrios Papagiannopoulos Anastasios Diamantidis Charalampos 115 10,150,571.46 6 MANIATEAS EL. SA Leof. El. Benizelou 50 Kallithea Attica 17676 2109546000 2109546200 www.maniateas.gr maniateas@maniateas.gr Publishing of books Maniateas Ilias Karakosta Anastasia Pakouras Georgios 162 8,873,418.78 7 VIDEOSONIC SA Evrydamantos 1 Athens Attica 11745 2109242200-4 2109247388 www.videosonic.gr info@videosonic.gr Reproduction of video recording Sarras Ioannis Rekatsinas Erot. Spyridon Syrris Ioannis 53 8,078,491.09 8 GRIVAS PUBLICATIONS SA Irodotou 3 PO BOX 72 Aspropyrgos Attica 19300 2105573470 2105573076 www.grivas.gr info@grivas.gr Publishing of books Grivas K. Nikolaos Grivas Nikolaos Raptis 55 5,050,102.99 9 OCEANIC PUBLICATIONS SA Dervenion 38 Athens Attica 10681 2103806137 2103805531 www.oceanida.gr oceanida@internet.gr Publishing of books Kontaratou Loiza Nirtsos Theodoros Nirtsos 27 3,894,214.10 10 PUBLICATIONS KIRIAKOS PAPADOPOULOS SA Kapodistriou 9 Metamorfossi Attica 14452 2102816134 2102846075 www.picturebooks.gr sales@picturebooks.gr Publishing of books Papadopoulos K. Ioannis Papadakis Georgios Papadakis Georgios 26 2,517,975.57 11 VOGIATZIS V. SA Leof. Bouliagmenis 511 Ilioupoli Attica 16341 2109967760 2109967765 www.vogiatzis.gr studio@vogiatzis.gr Ancillary activities related to printing Vogiatzis A. Vasilios Triantafyllidis Stylianos Barbantakis Nikolaos 35 1,940,798.56 12 METECHMIO PUBLISHING SA Asklipiou 18 Athens Attica 10680 2103647433-2113003500 2103610750 www.metaixmio.gr metaixmio@metaixmio.gr Publishing of books Papageorgiou V. Epaminondas Papageorgiou V. Epaminondas Kasouras Achilleas 50 1,776,248.13 13 Date Created 1 Νοv. 2006 5:47:29 μμ              

από vagelis 25/07/2012 2:55 μμ.


εδω και 6 μηνες αντιμετωπιζω μεγαλες δυσκολιες με την εταιρεια του κ.Μανιατεα prolaveto.com
για ενα ταξιδι που εξωφληθηκε και δεν εγινε ποτε...
 

εχω κινηθει στη Γ.Γ. καταναλωτη και σε νομικο που αλλου μπορω να απευθυνθω?

 

ευχαριστω

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License