ΔΕΝΤΡΑ: ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΕ - ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΤΑ ΚΟΒΕΙ!

90 ΔΕΝΤΡΑ (ΨΗΛΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ) ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ 5ΟΡΟΦΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΦΟΥΓΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

post image

90 ΔΕΝΤΡΑ (ΨΗΛΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ) ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ 5ΟΡΟΦΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΦΟΥΓΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

εχω γράψει το κείμενο 3 φορές και όλο "χάνεται" ???

ο τίτλος τα λέει όλα. έχουν καεί κατά 85% τα δέντρα της Αθήνας-Αττικής και το ΥΠΕΧΩΔΕ, για τα μάτια του Μπόμπολα, θέλει να κόψει τα υπόλοιπα!

Αν ενδιαφέρεστε για ζουμερές λεπτομέρεις επιδοτήσεων.... τηλεφωνήστε μου.

 

Εικόνες:

Αρχεία:

από ΙΛΙΣΣΙΩΤΗΣ 29/07/2007 8:19 μμ.


ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

από Lemmy 30/07/2007 9:42 πμ.


Άλλη μια φορά το ΥΠΕΧΩΔΕ, δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα! Έχει πλέον κανείς αμφιβολία για το ρόλο του συγκεκριμένου Υπουργείου? Πάντως θα ήταν καλό να κόψουν το ΠΕ από τον τίτλο! Πανευρωπαική πρωτοτυπία (αν όχι παγκοσμια) στο Ελλαδιστάν! Πως είναι δυνατόν να συνδιαστούν το Περιβάλλον με τη Χωροταξία και τα Δημόσια Έργα? Αντί να υπάρξει ενίσχυση στο Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης (Στο οποίο άλλωστε θα έπρεπε να εντάσσονται τα θέματα περιβάλλοντος) και στη Δασική Υπηρεσία, η οποία έχει τουλάχιστον κάποια εμπειρία σε θέματα διαχείρισης Χερσαίων οικοσυστημάτων και κυρίως Δασικών και Λιβαδικών οικοσυστημάτων, Τα μεταφέρουν όλα στο ΧΩΔΕ, και οι εργολάβοι δρούν ανενόχλητοι! Για το κατασκεύασμα του ΠΕΧΩΔΕ, δηλ, τους "φορείς διαχείρισης" καλύτερα να μήν αναφερθούμε στην παρούσα φάση. Κάποια άλλη στιγμή ίσως...

από Μιλλερ 30/07/2007 5:57 μμ.


post image

Διάζωμα πλατύ με δεντράκια και παγκάκια.... ανθρώπινα πράγματα δηλαδή, με δωρεάν θέσεις στάθμευσης, αλλά ... γιατί να μείνει έτσι? (διερωτάται ο υπουργός)!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License