Ψήφισμα των κρατούμενων από όλες τις φυλακές της χώρας

Με αφορμή την εξέγερση στις φυλακές Αλικαρνασσού οι κρατούμενοι σε όλες τις φυλακές της χώρας κατέθεσαν το παρακάτω ψήφισμα.

Ψήφισμα κρατουμένων από όλες τις φυλακές

Εμείς οι κρατούμενοι, απαιτούμε να καταργηθούν οι πειθαρχικές ποινές που επιβλήθηκαν μετά τις μαζικές εξεγέρσεις των φυλακών όλης της Ελλάδας στις 24/4/07, οι οποίες επιβλήθηκαν στην πλειονότητά τους σε κρατούμενους με άδειες σε αναστολές.

Οι πειθαρχικές ποινές που επιβλήθηκαν στέρησαν από τους κρατούμενους τα ευεργετήματα της εφ΄ όρων απόλυσης, απαιτούσαμε και απαιτούμε την κατάργηση των διατάξεων 68, 69, 70 και 71 του Νόμου 27776/1999.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License