Προσοχή στην Ναυαρίνου (Θεσσ/νικη)

έγινε κάτι το πρωί

Φίλος μου περνώντας από Ναυαρίνου πριν λίγο, βρήκε ένα τρικάκι που μου έδειξε και γράφει από την μία:

"οι ιδιοκτήτες εξοπλίζονται

πριν λίγες μέρες το κατάστημα της "ASPIS φοροτεχνικά" στην Ιπποδρομίου στόλισε τον τοίχο του με την εξής απειλητική επιγραφή: "Εσύ που με θράσος λερώνεις την ιδιοκτησία μου, σε περιμένουν εκπλήξεις, θα γελάσουμε πολύ", προειδοποιώντας πιθανούς γκραφιτάδες μη τυχόν και δε μοιράζονται την ίδια αισθητική περί καθαρότητας/ιδιοκτησίας των τοίχων. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκε εξωτερική ΚΑΜΕΡΑ με σκοπό να παγιδεύσει επίδοξους "παραβάτες"."

από την άλλη γράφει:

"Θα μας βρίσκουν μπροστά τους

Τελικά, το πρωί της 27/9 του κάναμε εμείς την έκπληξη (σπάσαμε την κάμερα και ρίξαμε μπογιές στο μαγαζί) και πράγματι, γελάσαμε πολύ.

...ήταν μόνο η αρχή...

οι ζωές μας δεν είναι προς επιτήρηση.

Καταστρέψτε τις κάμερες."

Οπότε όποιος περνάει από την περιοχή ας είναι λίγο προσεκτικός...

...

από hip hop 27/09/2007 5:39 μμ.


κλασικές περιπτώσεις μαγαζατόρων - ρουφιάνων - κομπλεξικων
Στον Βόλο για ένα διάστημα είχανε κάνει κάποια μαγαζιά μύνηση κατα αγνώστων επειδή ένα παιδί είχε γεμίσει τοίχους με το aris 3..Φυσικά αν έπιαναν κάποιο παιδί των Graffiti αμέσως θα τα φόρτωναν όλα σε αυτόν...BRO!

από @ 27/09/2007 7:01 μμ.


molis perasa apo to magazi. ontws i kamera einai spasmeni kai exei kokkini mpogia. einai ki enas tupos ap eksw pou kobei kinisi mallon o magazatoras-roufianos, pou exei faei pikra, kai kollisa na bgalw photo me to kinito...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License