ΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (αναγκάστηκε να φύγει ισπανικό πλοίο)

ΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (αναγκάστηκε να φύγει ισπανικό πλοίο)

Σήμερα, 18/03/03, το πρωί, ισπανικό πλοίο, λόγω έλλειψης χώρου στο ναύσταθμο της ναυτικής βάσης στη Σούδα, μπήκε και έδεσε στο εμπορικό-επιβατικό λιμάνι των χανίων. Για κακή τους τύχη και χωρίς να το γνωρίζουν άραξαν, όμως, δίπλα στο επιβατικό πλοίο της γραμμής Χανίων-Πειραιά όπου βρίσκονται εδώ και δύό μέρες, λόγω απαγόρευσης απόπλου, 100 περίπου αναρχικοί-αντιεξουσιαστές, που συμμετείχαν στον διήμερο αποκλεισμό της βάσης στη Σούδα που είχε καλέσει η "Πρωτοβουλία Κρήτης ενάντια στον Πόλεμο και την Κοινωνική Ειρήνη", στις 15&16/03/03. Έτσι τα μέλη του ισπανικού πολεμικού πλοίου ήρθαν σύντομα αντιμέτωπα με πολιτικά και υβριστικά συνθήματα (και στα ισπανικά) και με έναν αριθμό μπουκαλιών, χρωμάτων και αυγών, τα οποία εκτοξεύθηκαν εναντίον τους. 5 λιμενικοί που βρίσκονταν στο λιμάνι κινδύνεψαν να πεταχτούν στη θάλασσα και μετά από εντολές ανωτέρων τους απομακρύνθηκαν (προφανώς για να μη γενικευτεί η ένταση και να μην προκαλέσουν την τοπική χανιώτικη κοινωνία που στο μεγάλο της μέρος φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει θετικά τις κινητοποιήσεις στη βάση). Το αποτέλεσμα ήταν το ισπανικό πολεμικό πλοίο να λύσει τελικά τους κάβους και να φύγει από το λιμάνι.

Ισπανικό πολεμικό πλοίο αναγκάστηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, να αγνοήσει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι των Χανίων και να τραπεί σε φυγή εν μέσω θυελλωδών ανέμων. Στη λήψη της απόφασης αυτής του πληρώματος, συνέβαλαν οι παρακείμενοι Έλληνες διαδηλωτές που παρέμεναν ως τότε σιωπηλοί εκεί από την Κυριακή, μετά την αντίδρασή τους στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ, της Μ.Βρετανίας και της Ισπανίας και στη χρήση των νατοϊκών βάσεων στη Σούδα για την υλοποίηση των σχεδίων αυτών. Στη θέα των «Αθναρικών», οι διαδηλωτές για την ειρήνη εκτόξευσαν εναντίον τους ανώδυνα «πυρά» (κοινώς χαλασμένες ντομάτες και άλλα τινά, άντε και κανένα βότσαλο). Πλουσιότεροι σε σάπια οπωρολαχανικά, οι Ισπανοί θαλασσοδέρνονται ακόμα στα κύματα.

από LOL 18/03/2003 12:27 μμ.


Να ενημερώσω τον κομισάριο της ΚΕ του ΠΓ των αναρχικών-αντιεξουσιαστών και υπεύθυνο του Αναρχοσπάστη ότι στο πλοίο βρίσκονται και πολλοί πολλές αριστεροί αριστερές που κατέβηκαν στην Κρήτη και για την πορεία. Κατά τα άλλα μπράβο παιδιά!

από ΜρΧ 18/03/2003 12:31 μμ.


απο την πιτα της Λατινικής Αμερικής και τσιμπησε ο λιγουρης ο βλαξ.

post image

Σήμερα στις 9:00 το πρωί άραξε ένα Νατοικό πλοίο με ισπανική σημαία στο επιβατικό λιμάνι της Σούδας δίπλα στο πλοίο της ΑΝΕΚ που ήταν κόσμος εδώ και δύο μέρες λόγω του απαγορευτικού.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν σύντροφοι από τα Χανιά και κατά τις 10πμ περίπου 60-70 άτομα κρατώντας μαυροκόκκινες σημαίες κινήθηκαν φωνάζωντας συνθήματα προς το νατοικο πλοίο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να πετάν αυγά στο πλοίο, ενώ οι νατοικοί έβγαλαν τις μάνικες νερού σαν απειλή. Κρεμάστηκε ένα πανό που έγραφε «Guerra contra la Guerra".

Σιδερένιοι φράχτες από το λιμάνι τοποθετήθηκαν κάθετα στην έξοδο του πλοίου εμποδίζοντας την (πιθανή) έξοδο των στρατιωτών. Σε λίγο άρχισε να καταφθάνει κόσμος από τα Χανια και αριστεριστές από το καράβι της ΑΝΕΚ, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περίπου 150 άτομα. Αρχισαν να πετίουνται χαλίκια, μπογιές και αυγά στο καράβι με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση όταν 2-3 λιμενικοί και 3-4 λιμενόμπατσοι με γκλομπ κινήθηκαν απειλητικά προς το κοσμο.

Τελικά το ισπανικό καράβι απέπλευσε κακήν-κακώς για να μην υπάρξει συνέχεια.

από Δημήτρης από ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 18/03/2003 1:24 μμ.


Σήμερα το πρωί ένα ΝΑΤΟϊκό πλοίο με σημαία Ισπανίας "έδεσε" στο λιμάνι της Σούδας δίπλα στο πλοίο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στο οποίο επέβαιναν πολλοί από τους εργαζόμενους και φοιτητές που είχαν έρθει από την Αθήνα για να συμμετέχουν στη διαδήλωση της Κυριακής 16/3 στη βάση της Σούδας και δεν είχαν κατορθώσει να φύγουν λόγω της κακοκαιρίας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι διαδηλωτές οι οποίοι ενισχύθηκαν από φοιτητές του Πολυτεχνείου της Κρήτης που ειδοποιήθηκαν για το γεγονός. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το πλοίο και επιχείρησαν να κόψουν τους κάβους. Αμέσως οι Ισπανοί ναύτες ετοιμάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τις μάνικες του πλοίου ενάντια στους διαδηλωτές. Παρενέβη το λιμενικό και τελικά το πλοίο έφυγε από το λιμάνι. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

από Αριστερός διαδηλωτής της Σούδας 18/03/2003 1:42 μμ.


Τελικά οι αναρχικοί ξεπέρασαν το ΚΚΕ στην παραποίηση των γεγονότων και στην οικοιοποίηση του κινήματος! Την κόντρα για την παρουσία του ΝΑΤΟϊκού πλοίου στη Σούδα είναι γελοίο να λέγεται ότι την έκαναν μόνο "100 περίπου αναρχικοί-αντιεξουσιαστές", ενώ εκεί ήταν και η αποστολή της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης. Μάλιστα, αυτοί που πήγαν να κόψουν τους κάβους ΔΕΝ ήταν αναρχικοί. Σε τελική ανάλυση πάντως δεν έχει σημασία ποιός είναι πιο "επαναστάτης" αλλά η επιχείρηση καπελώματος του κινήματος (ειδικά στη Σούδα) από τους αναρχικούς δεν έχει όρια. Αν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το ρεζιλίκι της Κυριακής που την ώρα που ο κόσμος προσπαθούσε να "σπάσει" το μπλόκο της αστυνομίας εσείς ...ψήνατε σουβλάκια, δεν σας φταίμε εμείς οι υπόλοιποι!

από γιαννης 18/03/2003 2:52 μμ.


οσοι ηταν το πρωι ξερουν ποιοι εμποδισαν τους ισπανους ναυτες να κατεβουν απο το πλοιο, ποιοι ηρθαν σε κοντρα με τους λιμενομπατσους και τελικα καταφεραν να διωξουν το πλοιο απο το λιμανι. και αυτοι ηταν αρχικα 100 αναρχικοι που βρισκονταν στο πλοιο απο προχθες λογω απαγορευσης αποπλου, και μετα κατεφθασαν και αλλοι συντροφοι απο τα χανια. αυτο δειχνουν οι φωτογραφιες με τις μαυροκοκκινες, τα συνθηματα στους τοιχους και τα πανο. το συνθημα που δονουσε το λιμανι ηταν Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ και ας βγει καποιος να το διαψευσει. απο την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ Δ.Κ. ηταν 10 ατομα και αυτοι με το ζορι, ενω ο γνωστος πολιτικαντης καθοδηγητης τους που κρατουσε μια ντουντουκα (παλια του τεχνη κοσκινο στο καπελωμα...) ουτε που τολμησε να την χρησιμοποιησει γιατι ηξερε πολυ καλα που θα του την βαζαμε. οσο για τους "φοιτητες του πολυτεχνειου κρητης", ολοι και ολοι 7 μικροπολιτικαντιδες παρατρεχαμενοι των εαακ κατεφθασαν καταιδρωμενοι την ωρα που το πλοιο ειχε λυσει τους καβους και αρκεστηκαν να δωσουν κανα δυο συνεντευξεις στις καμερες που μολις ειχαν ερθει... γιαυτο λοιπον μην κοροιδευετε τον κοσμο και μην προσπαθειτε να καπηλευτειτε πολιτικη υπεραξια απο οτιδηποτε συμβαινει τριγυρω, το αριστεριλικι σας δεν εχει ορια... ΡΕ ΟΥΣΤ! ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΝ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

από Αλ. από ΔΟ Ιντυ 18/03/2003 3:17 μμ.


...για να υπάρχει συνολική ενημέρωση περί του τι συνέβη σήμερα το πρωί στη ΣΟύδα.

από 75011 18/03/2003 3:26 μμ.


Και για την αμεση αντιδραση στην παρουσια του ισπανικου πλοιου, και για την γρηγορη ενημερωση μας. Υ.Γ. η ανοιχτη δημοσιευση στο ιντυ μας επιτρεπει, οταν θεωρουμε οτι η παρουσιαση ενος θεματος δεν ειναι πληρης ή οτι ειναι μεροληπτικη να προσθετουμε απο κατω το σχολιο μας προς αποκατασταση της αληθειας. Γιατι πεφτουν τοσα μπινελικια ρε παιδια;

Η Πρωτοβουλία ενάντια στον πολεμο και την κοινωνική "ειρήνη" πρετοιμάζει 3 μήνες τον αποκλεισμό, καλεί στις 15 και όλοι οι "αλληλέγγυοι" και "καλοπροαίρετοι" κομματάρχες και σκυλάκια καλούν στις 16, έχοντας μετά την απαίτηση οι αναρχικοί να τρέξουν από πίσω τους και να διακόψουν τον διήμερο αποκλεισμό που έχουν αποφασίσει σε ανοικτές συνελεύσεις στο μαράθι. Μάλιστα λέγονται και αστειάκια για σουβλάκια από τουρίστες του μισάωρου για άτομα που ταλαιπωρήθηκαν για 2 μέρες από την κακοκαιρία. Να σε είχα μπροστά μου κουφάλα που θα μιλήσεις εσύ για πολιτικαντισμό! Γλύψε εσύ για λίγους ψήφους και ετοιμάσου να μιλήσεις για "ταραχοποιούς" όταν ξαναδείς αναρχικούς να συγκρούονται σε πορεία που θα παραβρίσκεσαι.

ok

από frosty 18/03/2003 4:38 μμ.


poli kali kinisei apo ta pedia alla giati ta xonete o enas ton allon re pedes ti na po o pelemos opou nane arxizei & meis psaxnomaste pios telika stin thalasa to plio....ti egine stin souda, eseis souvlakia, emeis patsa, oi aloi petres... kratiste tis dinamisas re pedes xalieste anametaksoi sas,xoris logo,ti exete na mirasete? i eksousia ton kapitaliston akoma mas elexei, kratiste tis dinameis sas gia tis meres pou erxode giati tha eine diskoles, gemato me aima, sta pedia ton maxon, stis erimous alla & stis poleis (makari na kanate oloi mazi ena DUU & tous petousate olous stin thallasa, & to plio gia katasxesei waauuuu i fadasia orgiazei....)

από pantou 18/03/2003 7 μμ.


den to katalabainw re paidia.... isws emeis oi ap'ejw logw apostashs kai diamonhs se allous topous, na mhn katalabainoume... alla giati re paidia auto to skulofagwma?? poso akoma 8a eimaste blakes??? kai tautoxrona oloi 8a milame gia kosmous alliwtikous "poluxrwmous kai diaforetikous"... ena skati xrwma aplwnoume metaksu mas kai brwmizoume kai ta pio omorfa pragmata pou kanoume... mallon eimai apaisiodoksh alla olh mou h xara pou eida to ti egine, to ti kanate, efuge ki emeine mia pikra ... oloi mazi den to fwnazoume to "laos enwmenos pote nikhmenos"?... an to kaname kiolas..

από **** 18/03/2003 7:36 μμ.


Έλεος "παιδάκια"! Πολύ εκτόνωση πέφτει και δεν κάνει καλό στα κομματικά νεύρα. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι η ανταγωνιστικότητα των γεγονότων στην Σούδα προκείπτει στο ότι στους μεν λειτούργησε η αυτοοργάνωση, οι συνεχόμενες επί τόπου συνελεύσεις, η συντροφικότητα 2 μέρες κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ στους δε λειτούργησε η κομματική απόφαση για συμμετοχή σε μια πορεία την Κυριακή, η αποδοχή της και η αποστολή των μελών. Οι όποιες συγκρούσεις δεν σημαίνει κατα ανάγκη ότι κατοχυρώνουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Οι εκάστοτε συνθήκες προσδιορίζουν πότε η σύγκρουση δομείται από κοινωνικά χαρακτηριστικά. Κανείς δεν είναι στρατιώτης και κανείς δεν είναι στρατηγός εκεί που λειτουργεί η αυτοοργάνωση. Και αυτό αποδείχτηκε στον αποκλεισμό της πρωτοβουλίας της Κρήτης(...) Όποιος θέλει να συγκρουστεί, ας το πράξει. Όλα δοκιμάζονται στην κοινωνική τους απείχηση. Επ' ουδενί δεν πρέπει να απαξιώνεται η προσπάθεια των συντρόφων στην Κρήτη με επικεφαλίδες ταβέρνας. Φαίνεται ότι οι θεωρήσεις περί υπεραξίας και εκμετάλλευσης της αριστεράς έχουν μεταστραφεί πλέον σε κομματική υπεραξία και εκμετάλλευση των συγκρουσιακών ή μη γεγονότων. Έλεος ξανά! Αλληλεγγύη στους συντρόφους που βρίσκονται στο πλοίο Ελ.Βενιζέλος στα Χανιά

από θαλασσοπνιγμένος 19/03/2003 3:37 μμ.


Παιδιά τα γεγονότα αντικειμενικά είχαν ως εξής: Στο πλοίο ήταν καμιά 60άρα του αναρχικού μπλοκ και καμιά 30άρα της Πρωτοβουλίας αγώνα-αντιπολεμικής κτλ...(μιλάω για εκείνη την ώρα). Το ποιος το είδε πρώτα δε θα το αανφέρω μιας και δεν έχει ουσία. Τελικά βγήκαμε όλοι έξω "μαύροι και κόκκινοι" με συνθήματα κτλ. Ένας από την αντιπολεμική πήγε να κόψει το σχοινί του κάβου. Πετάχτηκαν αυγά κι από τους μεν κι από τους δε και μετά ήρθαν φοιτητές (5-10) από το πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΑΑΚίτες με μπογιές τις οποίες πέταξαν στο καράβι. Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί είναι ανακριβές ότι μόνο οι αναρχικοί στάθηκαν μπροστά τους αλλά έγιναν κοινές αλυσίδες, σπρωξίματα κτλ Τελικά το πλοίο έφυγε με τους ναύτες να μας ανταποδίδουν τις βρισιές και τις χειρονομίες. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς, έτσι; (κι ας πάψουμε κάθε φορά να φαγωνόμαστε για το ποιος την έχει "πιο μεγάλη", την επαναστατική διάθεση).

από aliki 20/03/2003 1:01 πμ.


Ayth thn stigmh sas grafo apo polu poly makria (konta australia)- sxedon kathimerina mpeno sto indymedia site ths elladas gia na matho ti sumvenei sthn patrida,polles fores eyxomai na hmoun ekei kai pragmatika noitho perifanh pou uparxei tosh antapokrish sta pagosmia dromena sthn ellada!ena pragma mono mou proxenei lipi-to gegonos oti eno ta perissotera sxolia sto site einai thetika,uparxei h dhmiourgia polu asxhmon synesthimaton logo politikhs apopshs-anaferome se olo ayto to 'komounistes vs anarxikoi'-einai tromera antiesthitiko,na paleyoume oloi gia enen iero skopo kai parola ayta na parashromaste me mikrotites kai prosvlitika sxolia. pisteyo pos einai h ora na eimaste ligotero 'viaioi' metaxu mas kai na noiosoume pos pisteyoume se kati anotero kai polu pio isxuro apo mia aplh ideologia. prosopika me stenoxorei poly na vlepo pos xanoume to nohma. An den mporoume na lisoume tis diafores mas hrema se kathimerinh vash,tote den exoume to dikaioma na kanoume 'kurigma' ston bush h ston opoiondipote bush gia eirhnh! Opote...as prospathisoume na eimaste 'kaloi' o enas ston allo kai se tetoies stigmes as afisoume tous egoismous mas..allou! An diavasate mexri edo,eyxaristo kouragio se olous tous agonistes! aliki

από Κωνσταντίνος 22/03/2003 11:03 πμ.


Μπορείτε επιτέλους να μου πείτε για ποιο λόγο τρώγεστε μεταξύ σας; ΈΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

από ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ 28/03/2003 1:40 μμ.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ, (ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ), ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΝ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΦΟΥ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ! ΦΙΛΙΚΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License