ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΛΕΥΡΗ

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ 60ΑΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

από ..... 03/12/2007 11:37 πμ.


ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΚΚΕΝΟΝΕΤΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΛΕ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ 10ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΗΜΟ ΝΕΥΡΟΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΕΝΩΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΣΤΗΚΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

από ..... 03/12/2007 12:58 μμ.


Η ΔΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΙΚΗ.

από αντιναζι 03/12/2007 5:58 μμ.


Αποβλήθηκε για δεύτερη φορά η πολιτική αγωγή!  Έτσι έμειναν πάλι μόνοι τους οι μάρτυρες κατηγορίας να εξετάζονται από τους δικηγόρους του Πλεύρη, τον Πλεύρη και τους δικαστές. Η εισαγγελέας επέμενε στις "ρατσιστικές" αναφορές του Ταλμούδ. Το ίδιο και η μία δικαστής. Εξετάστηκαν οι 3 μάρτυρες της Αντιναζιστικής και η δίκη διακόπηκε για αύριο το πρωί στις 9.00 που θα συνεχιστεί η εξέταση των υπόλοιπων μαρτύρων κατηγορίας.

...

από ... 04/12/2007 12:33 μμ.


Έχουμε ενημέρωση από τη σημερινή δίκη?

από ego 04/12/2007 2:51 μμ.


kanena neotero apo simera Triti...?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License