εκδήλωση για τον Καστοριάδη

εκδήλωση για τον Καστοριάδη - αφίσα

post image

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007 διοργανώνουμε, με αφορμή τα 10 χρόνια απ' το θάνατο του Κορνήλιου Καστοριάδη, μία συζήτηση με θέμα τις προοπτικές του προτάγματος της αυτονομίας στις σύγχρονες κοινωνίες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παιδαγωγικό (Ναυαρίνου 13Α και Χαριλάου Τρικούπη) -και όχι στο Δικηγορικό Σύλλογο όπως είχαμε αρχικά ανακοινώσει- και θα ξεκινήσει στις 17:30. Θα συμμετάσχει ο αμερικανός μεταφραστής και συνεργάτης του Καστοριάδη, David A. Curtis (υπεύθυνος του www.agorainternational.org ).  

 

 

Αυτονομία ή Βαρβαρότητα

 

autonomyorbarbarism.blogspot.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License