ΑΓΡΙΝΙΟ: ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΑΤΣΟΥ, ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ (ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ). ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

ΑΠΟ IN GR:

Πυροβόλησαν 14 φορές
Ένοπλη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος στον Αγιο Βλάσση Αγρινίου


Eurokinissi
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την επίθεση (φωτ. αρχείου) Αγρίνιο


Στο στόχαστρο ένοπλης επίθεσης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Βλάσση, στο Αγρίνιο. Το περιστατικό συνέβη στις 22:20 και προβληματίζει τις αρμόδιες αρχές, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί, δράστες της επίθεσης ήταν δύο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν 14 φορές εναντίον του Τμήματος με όπλο των εννέα χιλιοστών.

Οι σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του Τμήματος και προξένησαν φθορές σε ένα περιπολικό και δύο ΙΧ, ενώ κανένας από τους δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του κτιρίου δεν τραυματίστηκε.

Από τον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 14 κάλυκες, που εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License