Προσπάθεια για διάσπαση του αγώνα

Μεθοδεύεται η διάσπαση του αγώνα με μεσολαβητές γνωστά καθάρματα

Από προχτές η Πετραλιά λέει δεξιά και αριστερά ότι θα κάνει διάλογο από μηδενική βάση με όλα τα σωματεία. Προχτές ο αρχιδημοσιογράφος Σόμπολος έλεγε στα κανάλια "επιδίωξή μας είναι το ταμείο των δημοσιογράφων να είναι το ένα από τα 4-5 που θα προκύψουν".

ΞΕΚΑΘΑΡΟ: O αγώνας θα γίνει αντικείμενο συζήτησης, διαβούλευσης, ανταλλαγής συμφερόντων και παροχών μεταξύ των πουλημένων εργατοπατέρων και της εξουσίας. Για άλλη μια φορά θα δούμε να ανακοινώνονται μέτρα και αποφάσεις με τη σύμφωνη γνώμη "κάποιων" που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους. Δούρειος ίππος το σωματείο των ανέκαθεν πουλημένων δημοσιογράφων, αυτών που έχουν τις πιό εξόφθαλμα πολλές παροχές από κάθε άλλο εργαζόμενο.

Μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα. Αυτά τα Χριστούγεννα πεινάμε όλοι !

Απεργία διαρκείας ΤΩΡΑ..


Οι υπογραμμίσεις δικές μου.

 

"Σειρά επαφών με τους προκατόχους της στο υπουργείο Απασχόλησης και εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων άρχισε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Για το πρωί της Τετάρτης είχε προγραμματιστεί συνάντηση της νέας υπουργού Απασχόλησης με τον Βασίλη Μαγγίνα και έπονται συνομιλίες με τους Σάββα Τσιτουρίδη και Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Η κ. Πετραλιά αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση για διάλογο και στους Τ.Γιαννίτση και Δ.Ρέππα.

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα, την περασμένη Δευτέρα, η κ. Πετραλιά μίλησε για αλλαγές στο Ασφαλιστικό με μέγιστη δυνατή συναίνεση, επαναλαμβάνοντας τα τρία «δεν» του πρωθυπουργού.

Η κίνησή της να ανοίξει ένα νέο γύρο διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους δείχνει ότι η κυβέρνηση -εκτός απροόπτου- έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για άμεση κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου.

Η κατάθεση του νομοσχεδίου μάλλον θα γίνει προς τον Μάρτιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απουσιάζουν εκείνες οι διατάξεις που λειτουργούν ως «κόκκινο πανί» για τα συνδικάτα.

Newsroom ΔΟΛ"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License