Χτύπησαν μπάτσοι παιδί,αλλα τις φάγανε

Πριν απο λίγο στο Κορυδαλλό.

Στην οδο Δ.Διαμαντίδη (διπλα στην πλατεία Ελευθερίας,στον Κορυδαλλό)πριν απο 30 λεπτά έγινε καταδιώξη απο μπάτσους σε ενα ατόμο που επεβαινε σε μηχανάκι και μάλλον δεν είχε πινακίδες.
Επροκειτο για 16χρονο παιδί που προσπάθησε να ξεφύγει και οι μπάτσοι τον έκλεισαν σε δρόμο και ανοίγωντας την πόρτα τους τον ανάγκασαν να πέσει και να χτυπησει μάλλον σοβαρά σε ένα δέντρο.
Μετά -σαν σακί-προσπαθούσαν να τον γυρίσουν για να σηκωθεί,αλλά ήταν αρκετά σοβαρά και δεν σηκωνόταν.

Αμέσως μαζεύτηκε πολύς κόσμος όπου πραγματικά ηταν πολύ μα πολύ εξαγριωμένος.
Φτύνανε τους μπατσους,τους βρίζανε(ειδικότερα οι γυναίκες) που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τον δολοφόνο οδηγό τους,και αυτό εξαγριώσε τον κόσμο-νεαρό κυρίως κόσμο,που άρχισε να τους χτυπάει τους μπάτσους άγρια.Οι μπάτσοι τα χρειαστηκανε και φάγανε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.Είχαν χεστεί πάνω τους και ενώ ήταν γύρω στα 10 μπατσοατομα(είχαν έρθει ενισχύσεις)μπήκανε στα περιπολικά και τρέχανε να ξεφύγουν εν τούτοις ο κόσμος άρχισε να βαράει και τα περιπολικά και τους μπάτσους που ήταν έξω από αυτά.

Ημούν αυτόπτης μάρτυρας στο ξύλο που φάγανε οι μπάτσοι και πραγματικά τόσο φοβισμένους δεν τους έχω ξαναδεί.Φάγανε πολύ ξύλο χωρίς ίχνος υπερβολής σε αυτό που λέω.
Δολοφόνοι,μουνόπανα,σκατομπάτσοι ήταν αυτά που φωνάζανε από 15χρονα κορίτσια μέχρι 50χρονές μανάδες.
 Το παιδί ελπίζω να είναι καλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οπου πήγαν και οι φίλοι του και ραντεβού στις επόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στην  αστυνομοκρατία.

Δεν έχω νετ,και θα ενημερώσω αύριο για οτι καινούργιο.

από από απίστος 15/01/2008 11:47 μμ.


    που ειδε το περιστατικο , αφου ο οδηγος << εσκασε >> στ οδενδρο μπροστα της, μετεφερε την πληροφορηση οτι μετα την προσκρουση στο δενδρο επειχειρησαν να τον σηκωσουν αλλα η κοπελια και αλλοι που μαζευθηκαν αρχισαν να ουρλιαζουν και απομακρυνθηκε το περιπολικο.................

από μαλον 16/01/2008 12:44 πμ.


εχει σ'ολους τους δρομους γυρω απο τις φυλακες κουκουλοφορους φρουρους με τα οπλα στα χερια.....

από κατι 16/01/2008 8:35 πμ.


για την υγεια του παλικαριου???γιατι για την υγεια των αλλων ξερουμε...χεστηκαν!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License