Απαγωγή συντρόφου απο κουκουλοφόρους

Απαγωγή συντρόφου απο κουκουλοφόρους.Η παρακατω καταγγελια εχει σταλει στην εισαγγελία,στο δικηγορικό συλλογο Ηρακλείου,σε εφημεριδες και αλλους φορεις

 

Τη Δευτέρα 14/1/2008 ώρα 12:00 το μεσημέρι και ενώ επέστρεφα στην οικία μου έπεσα θύμα απαγωγής από ένοπλους κουκουλοφόρους. Τα γεγονότα εξελίχθηκαν ως εξής:

 Καθώς έβγαινα από το αυτοκίνητο μου ,σταματάει ένα τζίπ μάρκας BMW, τύπου Χ5. Από μέσα βγήκαν 2 άτομα (κουκουλοφόροι) και αφού με ακινητοποίησαν δια της βίας, με οδήγησαν στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος όπου ένα τρίτο άτομο μου φόρεσε κουκούλα. Έπειτα, πάντα ακινητοποιημένος (3 άτομα είχαν καθίσει επάνω μου), το όχημα με μετέφερε (μετά από 20 περίπου λεπτά) σε άγνωστο χώρο. Κατά την διάρκεια της διαδρομής ο ήχος από ασύρματο και η εμφάνιση των ατόμων, που είχα δει, με έκαναν να υποψιαστώ ότι πρόκειται για αστυνομικούς. Στο χώρο αυτό (υπόγειο) μου τοποθετήθηκαν χειροπέδες , δίχως να μου έχει δηλωθεί η ιδιότητα τους και χωρίς να μου έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος της κράτησης μου, ακινητοποιήθηκα εκ νέου σε μια καρέκλα.

Μετά από κάποια ώρα και  αφού μου διευκρινίστηκε ότι δεν κατηγορούμαι για κάτι αλλά ότι πρόκειται για μια “φιλική κουβέντα” ακολούθησε ένα είδος ανάκρισης, από 3 διαφορετικούς άντρες διαδοχικά, από τους οποίους ερωτήθηκα σχετικά με κάποια άγνωστα σε έμενα άτομα.

Οι αναφορές από μεριάς τους του τύπου: “τι τα θέλετε τα όπλα”; “πού ετοιμάζεστε να χτυπήσετε”; “είστε μικροί, θα μεγαλώσετε και θα σας περάσει” εκτός από την έκπληξη μου, διότι καμία σχέση δεν έχω με τα παραπάνω, με έκανα να συμπεράνω ότι σκοπός της επιχείρησης ήταν η τρομοκράτηση μου προσωπικά και ο περαιτέρω εκφοβισμός του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου στον όποιο και κινούμαι.

Κατόπιν μου ξανακάλυψαν το πρόσωπο και με μετέφεραν και με εγκατέλειψαν (ώρα 16:00 περίπου) στην εθνική οδό Ηρακλείου – Λασιθίου στο ύψος του ΚΤΕΟ.

            Συμπερασματικά, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί, σε περίπτωση που ήταν αστυνομικοί, δεν προέβησαν σε νόμινη διαδικασία. Δηλαδή να με καλέσουν επίσημα και να ανακριθώ δια όλα αυτά που ειπώθηκαν στην δήθεν φιλική κουβέντα.

            Ο λόγος που καταγγέλω το γεγονός αυτό είναι για λόγους αυτοπροστασίας καθώς και για να γνωστοποιήσω στον καθένα τις μεθόδους που χρησιμοποιήσαν άγνωστοι σε μένα μηχανισμοί προκειμένου να με τρομοκρατήσουν.


post image
Το μάυρο αμάξι πίσω από τους μπάτσους ειναι ακιβώς από αυτα "δεν χρησιμοποιούνται από αστυνομικούς του νησιού, ούτε και από τις δυνάμεις που ήρθαν από την Αθήνα."

και ένα μικρό και ευκολο quiz ---   οποιος-α θέλει να βρεί τις διαφορές

Εικόνες:

από α 21/01/2008 5:18 μμ.


post image
«Αν υποθέσουμε ότι η καταγγελία που έγινε ευστα

θεί μπορώ να πω ότι η Αστυνομία στην Κρήτη δεν

θα χρησιμοποιούσε στις ημέρες μας τέτοιες μεθόδ

ους. Τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούν ξένες μυστικ

ές υπηρεσίες» μας είπε αστυνομικός
Η Αστυνομία σε τοπικό επίπεδο πάντως μετά από ε

σωτερική έρευνα που έκανε χθες το πρωί τονίζει ότι

οχήματα αυτού του τύπου, όπως περιγράφεται στ

ην καταγγελία (BMW X5) δεν χρησιμοποιούνται από

αστυνομικούς του νησιού, ούτε και από τις δυνάμε

ις που ήρθαν από την Αθήνα.

Πάντως στελέχη της ΕΥΠ ρωτήθηκαν και μας είπαν

πως πληροφορήθηκαν το θέμα από τις εφημερίδες

και πως ούτε και εκείνοι έχουν τα συγκεκριμένα τζ

ιπάκια, στα οποία γίνεται αναφορά από τον 35χρο

νο, ενώ δεν νοικιάζουν τζιπ μάρκας BMW για τις απ

οστολές τους. Οι ίδιοι μάλιστα έκαναν λόγο για πρ

οβοκάτσια
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:17/1/2008

Nea kriti

"Στα λεγόμενα ειδικά σώματα που βρίσκονται τους

τελευταίους μήνες στην Κρήτη, στα πλαίσια των α

στυνομικών επιχειρήσεων με επίκεντρο τα Ζωνιανά,

φέρονται να υπάρχουν ορισμένα τέτοια συμβατικά

οχήματα, και δύο μάλιστα τέτοιου τύπου, όπως τον

περιγράφει ο πολίτης στην καταγγελία του."
Φιγουράρουν μάλιστα σε φωτογραφικό υλικό αλλά

και βίντεο των τηλεοπτικών καναλιών. Τη χρησιμο

ποίησή τους θα πρέπει να επιβεβαιώσει το αρχηγείο

της ΕΛ.ΑΣ. Εξάλλου, ίσως η άκρη του νήματος, εφ

όσον η καταγγελία είναι βάσιμη, είναι εύκολο να β

ρεθεί μέσα από την ομάδα που μπορεί να βγήκε με

τέτοιο όχημα στις 12 το πρωί της περασμένης Δευτ

έρας...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License