«ΚΟΣΚΙΝΟ» η αστυνομοκρατία στο κέντρο της Αθήνας

Εσπασαν 3 τράπεζες για τον Δημητράκη

Επετειακό τριπλό «χτύπημα», σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Γιάννη Δημητράκη, που βρίσκεται φυλακισμένος κατηγορούμενος για τη ληστεία της 16ης Ιανουαρίου του 2006 στην Εθνική Τράπεζα της οδού Σόλωνος, ήταν το χθεσινό.

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα σε τρία υποκαταστήματα χθες το μεσημέρι
Η τριπλή επίθεση σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών, εκθέτοντας τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα που εφαρμόζονται στη γύρω περιοχή. Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Τζωρτζ 12, στην Τράπεζα Αττικής στην οδό Ομήρου 23 και στην Εθνική Τράπεζα, στην ίδια οδό, στον αριθμό 30. Ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ).

Πριν εξαφανιστούν κατευθυνόμενοι στα Εξάρχεια, πέταξαν φέιγ βολάν, στα οποία εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους στον αναρχικό Γιάννη Δημητράκη. Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/01/2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License