νεκρός σε ληστεία

kai allon fagane oi mpatsoi....

Ληστεία με ένα νεκρό σημειώθηκε στις 10.10 το πρωί της Δευτέρας στην οδό Σεπολίων 15, στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και άρπαξαν άγνωστο -μέχρι νεωτέρας- χρηματικό ποσό.

Την ώρα εκείνη στο Ταμιευτήριο βρισκόταν ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος συναλλασσόταν. Όταν οι ληστές βγήκαν έξω, ο ειδικός φρουρός τους ακολούθησε και, κατά την αστυνομία, τους φώναξε να παραδοθούν.

Οι δράστες γύρισαν και τον απείλησαν με τα όπλα τους, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός να πυροβολήσει εναντίον τους και να σκοτώσει τον έναν, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

από @@ 21/01/2008 1:21 μμ.


EDOSE LYSH O FROYROS ANAFEROYN TA TSATSONIA TOY ANT1

OI KARIOLIDES

 


Να μην αναπαράγουμε τα καθεστωτικά σενάρια. Ό,τι πληροφόρηση υπάρχει αυτή τη στιγμή έρχεται άμεσα από τη ΓΑΔΑ και διοχετεύεται στα ΜΜΕ.

από -_- 21/01/2008 3:59 μμ.


Από skai.gr:
Αιματηρή ληστεία με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην πλατεία Αττικής.

Δύο άνδρες, φορώντας μαύρα ρούχα και κράνη, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους πελάτες και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Βγαίνοντας τους ακολούθησε ένας ειδικός φρουρός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Όταν οι ληστές τον αντιλήφθηκαν άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. Ο φρουρός ανταπέδωσε τα πυρά με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο ένας από τους δύο ληστές.


Ο άλλος ληστής κατάφερε να διαφύγει, παίρνοντας μαζί του τα χρήματα.
Εμφανής η διαφορά με το in.gr

από ... 21/01/2008 4:06 μμ.


...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License