Το ξεκατίνιασμα στο "Θέμα"

Φλομώσαμε....

Από όσα καταλάβαμε τις προηγούμενες μέρες φαίνεται πως όλη η ιστορία με την Τσέκου και τον Ζαχόπουλο έχει καταλήξει σε ένα άγριο ξεκατίνιασμα με προεκτάσεις στο "Πρώτο Θέμα¨" χωρίς να φαίνεται να συνδέονται απευθείας. Το ροζ βιντεάκι που έκανε βόλτες και πρέπει να το έχουν δει πολλοί δεν πιστεύω να έχει την ίδια αξία με την πρόθεση κονόμας των εκδοτών της φυλλάδας. Εν μέσω υπερβολών και ανοησιών μάθαμε το ζουμί, δώσανε 150.000 Ε για να τη στήσουν και θέλουν να την πουλήσουν για 65.000.000 Ε ή κάτι τέτοιο. Εδώ είναι τα λεφτά? Τόσες μέρες όλοι ψάχνουν ακριβώς αυτό, τα λεφτά στην υπόθεση ! Οι τύποι αυτοί εξαργυρώνοντας την προτίμηση του κόσμου και τον ιδρώτα των εργαζόμενων για διαφορετική ενημέρωση προτίμησαν τη φυλλάδα που έφτασε να είναι και μεταπωλητής DVD. Για όσους την έχουν πιάσει στα χέρια τους, τους θυμήζω μερικές λεπτομέρειες:

-To στήσιμο της ύλης ήταν, πολιτική-δεν βρίζουμε τους αρχηγούς, έρευνα για κατινιές και σαχλαμάρες-στυλ Μαγγίνα, χτύπημα επιλεγμένων κεφαλαιοκρατών-φίλων κλπ.

-Οικονομικό ένθετο με λιβελογραφήματα διαφόρων, όπως του Λασκαρίδη αλλά ελάχιστες οικονομικές ειδήσεις

-Τηλεοπτικό ένθετο φτυστό το Νίτρο πριν χρόνια και αντίγραφο ακραίας κατινιάς.

-Ενθετο περιοδικό lifestyle ίδιο το Κλικ πριν χρόνια

-ΚΛΠ

Πολλοί από τους εργαζόμενους ήρθαν δανεικοί ή απευθείας από τον μεγαλοεκδότη Κωστόπουλο, περισσότεροι όμως δουλεύουν με δελτίο παροχής. Ολοι ξέρουμε ότι τυπώνεται στο Ριζοσπάστη που για ένα περίεργο λόγο καταγγείλανε για δανεια που πήρε.

Η συναλλαγή φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαίνεται καθώς το χρήμα πίσω από τέτοιες δουλειές δεν έρχεται μόνο από την τιμή πώλησης. Κανείς μας δεν είναι αφελής να πιστέψει ότι τόσος ντόρος έγινε για μια συμβασιούχο υπάλληλο.

Για την ιστορία υπεθυμίζω ότι ο Αναστασιάδης, με σπουδές στη Νομική μπουγελώθηκε και γιαουρτώθηκε από ομάδα φεμινιστριών μέσα στην Ελευθεροτυπία για όσα έγραφε στην τελευταία σελίδα. Ο Τριανταφυλλόπουλος κονομήθηκε όταν από σκιτσογράφος στα ΝΕΑ χώθηκε στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου που έδινε χοντρά λεφτά για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ και έγινε φίρμα σε δυό μήνες .

από !!! 22/01/2008 11:10 πμ.


apolyei ki afti ergates kanonikotata! Kai arketoi doyleyoun se kathestws mavris ergasias. To xerw apo idias peiras giati menw konta.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License