ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - κάποιοι ξύπνησαν σήμερα το πρωί

100 επιβάτες αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτηρίο το πρωΐ στο τρένο του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα

 Σήμερα το πρωΐ στο τρένο του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα περίπου 100 επιβάτες αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου διαμαρτυρόμενοι για τις καθημερινές καθυστερήσεις.

Ο σταθμάρχης έδωσε εντολή να ακινητοποιηθεί το τρένο στο σταθμό Μενιδίου. Εκεί τους περίμεναν αστυνομικές δυνάμεις για την εξακρίβωση των στοιχείων των επιβατών που αρνήθηκαν να πληρώσουν.
Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας συμπληρώσει.

 

Η διαμαρτυρία απαγορεύεται. Ακόμα περισσοτερο απαγορεύεται η διαμαρτυρία με μορφή άρνησης πληρωμής. Τουλάχιστον ας διαδηλώσουν, να καταναλωθεί και κανένα δακρυγόνο, να παρουμε την μίζα από την αγορά και να προωθήσουμε και την στρατιωτική βιομηχανία. Αλλά όχι και να μην πληρώσουν!!! Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά τους πονάει. Μήπως να αναπτύξουμε σοβαρά αυτήν την μορφή αγώνα;

 

ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ - ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ - ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΦΥΣΙΚΑ

to

από leei 23/01/2008 2:01 μμ.


kai edw:

http://www.skai.gr/master_story.php?id=71812

από Ενας επιβάτης 26/01/2008 12:48 μμ.


Δύο ψευτοράμπο πήγαν και έβγαλαν τους δύο επιβάτες που δεν πλήρωσαν. Στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους και έψαχναν ένα παπάκι που δεν είχε πινακίδες. Γέλαγαν οι επιβάτες για να ηρεμήσουν αφού τα νεύρα τους είχαν γίνει τσατάλια από την μισάωρη αναμονή. Ο υπεύθυνος της αμαξοιστοιχίας κάλεσε την Αστυνομία. Και η καθυστέρηση ήταν πάνω από μία ώρα. Δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό στον σταθμό Λαρίσης; Το θέμα όμως είναι ότι κανείς απο τους επιβάτες δεν διαμαρτυρήθηκε. Ολοι στην κοσμάρα τους. Και ας πάνε κάθε μέρα ο ένας πάνω στον άλλον. Να δω πότε θα ξυπνήσουν. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License