Επίθεση σε γραφεία της ΝΔ

Επίθεση με πέτρες σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ πραγματοποίησαν άγνωστοι τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας υλικές ζημίες. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες έρριξαν πέτρες και έσπασαν τη τζαμαρία του ισόγειου καταστήματος πολυκατοικίας στην Άνω Πόλη, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και εξαφανίστηκαν.

Δέκα λεπτά περίπου αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη επίθεση, στην περιοχή Τριανδρίας, όπου άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 16.

Γκαζάκια στο Δημαρχείο Τριανδρίας

Έκρηξη προκλήθηκε από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερ'ωματα της Τετάρτης, στην είσοδο του δημαρχείου Τριανδρίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα τζάμια της εισόδου του δημαρχείου. Στο σημείο του συμβάντος, έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι άντρες και δύο οχήματα.

από ` 23/01/2008 12:15 μμ.


ethnos

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License