Επιθεση στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά ιατρεία της αστυνομιας

Ελεύθεροι επτά προσαχθέντες Βανδαλισμοί στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά ιατρεία της Αστυνομίας

Ελεύθεροι επτά προσαχθέντες
Βανδαλισμοί στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά ιατρεία της Αστυνομίας

Eurokinissi
Επτά νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια, αλλά στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι (φωτ. αρχείου)Αθήνα


Επίθεση στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά ιατρεία της Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα περίπου 20 νεαρών.

Οι νεαροί έσπασαν τα τζάμια τεσσάρων παραθύρων στο υπόγειο του κτιρίου, προξένησαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα εταιρείας σεκιουριτι και έριξαν μπογιές στην πρόσοψη των ιατρείων.

Ο αστυνομικός φρουρός του κτιρίου ειδοποίησε την Αμεση Δράση και στο σημείο έφθασαν ισχυρές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές, αλλά εν τω μεταξύ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Επτά νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕΕπίθεση στα κεντρικά ιατρεία της Αστυνομίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά νεαροί που προσήχθησαν τα μεσάνυχτα, μετά από επίθεση που σημειώθηκε στο κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά ιατρεία της Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Μία ομάδα από περίπου είκοσι άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής και έσπασαν τα τζάμια από τέσσερα παράθυρα στο υπόγειο του κτιρίου, προξένησαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα εταιρίας σεκιουριτι και έριξαν μπογιές στην πρόσοψη των ιατρείων.

Ο αστυνομικός φρουρός του κτιρίου ειδοποίησε την Αμεση Δράση και στο σημείο έφθασαν ισχυρές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές αλλά εν τω μεταξύ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

http://greece.flash.gr//soon/2008/2/2/37102id/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License