Επεισόδια και στη ΔΕΗ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση Επεισόδια στη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ της ΔΕΗ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση
Επεισόδια στη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ της ΔΕΗ

Eurokinissi
Συνδικαλιστές και εργαζόμενοι σπάνε την πόρτα του κτιρίου Αθήνα
Προηγούμενο άρθρο: Η option της ΔΕΗ για το 30% της ΔΕΠΑ στο επίκεντρο της συμφωνίας με την RWE (1/2/2008)

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ, το πρωί του Σαββάτου, με αντικείμενο την έγκριση του μνημονίου συνεργασίας με την RWE.

Συνδικαλιστές έσπασαν την είσοδο των γραφείων επί της οδού Χαλκοκονδύλη με στόχο να κατευθυνθούν στο γραφείο που συνεδρίαζε το ΔΣ και να διακόψουν τη συνεδρίαση.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, ενώ από τον συνωστισμό και την ένταση ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τελικά, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ αναβλήθηκε για τρίτη φορά.

Οι συνδικαλιστές κάνουν λόγο για νίκη, ενώ η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προανήγγειλε νέες κινητοποιήσεις. 

Newsroom ΔΟΛ


από LeonX 02/02/2008 5:20 μμ.


Αναβλήθηκε  οι συνεδρίαση  του ΔΣ μετα απο επεισόδια  μεταξύ εργαζομένων και ΜΑΤ.
 http://www.skai.gr/master_avod.php?id=72669&cid=1012&bc=1012&lsc=1

από ΔΕΗ 02/02/2008 10:08 μμ.Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, στην οποία επρόκειτο να συζητηθούν εισηγήσεις για συνεργασία της επιχείρησης με την γερμανική RWE και την Χαλυβουργική, μετά από την αντίδραση της ΓΕΝΟΠ και την κατάληψη της αίθουσας του ΔΣ.

Η συνεδρίαση είχε οριστεί για τις 10 το πρωϊ και συνοδεύτηκε από επεισόδια, καθώς συνδικαλιστές έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας, έξω από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης και εισέβαλαν στο κτίριο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στέλεχος της αστυνομικής δύναμης, το οποίο λιποθύμησε από την πίεση που δέχθηκε κατά την εισβολή των συνδικαλιστών στο κτίριο.

Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το μνημόνιο με τη RWE προβλέπει επενδύσεις σε φυσικό αέριο, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, λιθανθρακικές μονάδες παραγωγής ενέργειας και αγορά αεριοστρόβιλων


http://financial.flash.gr//news/news1/2008/2/2/27729id/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License