Φώτος μπροστά στα προπύλαια ,πορεία 2-2-2007

λίγες φωτογραφίες απο τη κατάσταση που επικρατούσε στα προπύλαια.

post image

λίγες φωτογραφίες απο τη κατάσταση που επικρατούσε στα προπύλαια σήμερα το μεσιμερι, προσέξτε ο,τι υπάρχει κόσμος καθισμένος πίσω απο τα ματ που παρακολουθεί απαθέστατα.....

Εικόνες:

από Αρης 02/02/2008 7:35 μμ.


post image
Δεν ξερω αν φαινεται καλα λογω μεγεθους της φωτογραφιας αλλα στην κανονικη αναλυση φαινεται ο κοσμος πισω απο τους μπατσους που τους ενθαρυννει στο κατασταλτικο τους εργο. Τι να πεις... Θα κανουν και τους ΧΑ ηρωες στο τελος.

Επισης η τελευταια φωτογραφια ειναι τα τρικακια που βρηκα πεταμενα σε διαφορες περιοχες απο το κεντρο της αθηνας και το συνταγμα ως το μετρο του αγιου δημητριου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License