η συνεργασία φασιστών και ΕΛ.ΑΣ. με φωτογραφίες

.

post image

κάποιοι συνδικαλιστές και παρουσιαστές καναλιών, επιμένουν να μη βλέπουν τα βίντεο που δείχνουν ξανά και ξανά. Ας τα επαναλάβουμε λοιπόν με φωτογραφίες να τα εμπεδώσουν.

Ετσι λοιπόν στην παραπάνω φωτό βλέπουμε, ΑΚΟΥΤΕ?, βλέπουμε λέω ματατζήδες, που ξεχωρίζουν από την πράσινη φόρμα, να εφορμούν μαζί με τους χρυσαυγίτες προς τους αντιφασίστες.

Εικόνες:

από @ 03/02/2008 9:02 μμ.


βλέπουμε χρυσαυγίτη να τρέχει δίπλα δίπλα με τους ματάδες ενάντια στους αντιφασίστες.

Μπροστά στα μάτια της ΕΛ.ΑΣ. μαχαιρώθηκαν 2 άτομα και κανείς δεν είδε τίποτε από αυτούς....


Οπως αναφέρουν σύντροφοι, χρυσαυγίτες με μαχαίρια δολοφονικού μεγέθους, 20 εκατοστών, σαν κι αυτό που τραυμάτισε τους 2 που βρίσκονται στο νοσοκομείο, εφορμούσαν μαζί με την ΕΛ.ΑΣ. κραδαίνοντας τα μαχαίρια. Πάλι η ΕΛ.ΑΣ. δεν είδε τίποτε...

Εικόνες:

από @ 03/02/2008 9:05 μμ.


μέσα στον κύκλο, βλέπουμε χρυσαυγίτες που είναι, όχι πίσω, ούτε καν δίπλα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά μπροστά τους, να χτυπούν και να μαχαιρώνουν αντιφασίστες.


Εικόνες:

από @ 03/02/2008 9:07 μμ.


.

Εικόνες:

από @ 03/02/2008 9:08 μμ.


.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License