Για τον συλληφθέντα της σημερινής απεργιακής διαδήλωσης στην Αθήνα

Για τον συλληφθέντα της σημερινής απεργιακής διαδήλωσης στην Αθήνα

Διεξάγεται κατ' οίκον έρευνα και σε λίγο θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι κατηγορίες και αν υπάρχουν όντως κατηγορίες πάντως δεν τον έχουν δει ακόμη καν οι δικηγόροι. Μάλλον έχει χτυπηθεί από τους μπάτσους.

από @ 13/02/2008 9:08 μμ.


η κατηγορία είναι μία και κακούργημα, αυτό της κατοχής εκρηκτικών.

Θα περάσει αύριο το πρωί, μετά τις 9πμ, από Εισαγγελέα από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων και καλό θα είναι όποιοι/ες μπορούν να πάνε.

από χόσθε 13/02/2008 9:25 μμ.


Πάντως στην "σύλληψη", όταν του όρμηξαν 20-30 με τα μπλε συν 2 διμοιρίες ΜΑΤ, κάποια στιγμη, μόλις τον μετέφεραν προς την Σινά, μπόρεσα να τον δω λίγο και δεν είχε εμφανή σημάδια, στο πρόσωπο τουλάχιστον, ούτε διέκρινα μορφασμούς πόνου στο πρόσωπό του.
Λογικά όταν απομονώθηκαν εκεί όπου δεν υπήρχε κόσμος μπροστά θα ξέσπασαν τα σαδιστικά τους ένστικτα ή αργότερα.

από φοτητακος 13/02/2008 11:37 μμ.


Παμε εκεί απ το πρωί.
Να δουμε τι θα γίνει, τι ώρα θα αρχίσει κλπ.

Μας χρειάζεται αυτη τη στιγμή, θα τα πούμε στην Ευελπίδων

Ευχαριστώ

από striker 14/02/2008 12:08 πμ.


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.00 το πρωι ο σημερινος συλληφθεντας.Οπως παντα η παρουσια αλληλεγγγυου κοσμου ειναι απαραιτητη, ποσο μαλλον στην παρουσα φαση καμψης (οπως εδειξε η σημερινη πορεια ) των αντιστασεων.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License