Εκρηξη σε Ι.Χ. διοικητή Α.Τ.

ΧΑΝΙΑ

Αναστατώθηκαν χθες τα ξημερώματα οι κάτοικοι της συνοικίας της Νέας Χώρας Χανίων από την ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού που είχαν τοποθετήσει άγνωστος ή άγνωστοι δράστες κάτω από το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου Αποκορώνου Χανίων.

Από την έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα, όπως και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία ήταν δίπλα από αυτό. Και τα δύο οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης έξω από το διώροφο σπίτι του διοικητή, επί της οδού Κουστογέρακου στη Νέα Χώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη έγινε στη 1.35 τα ξημερώματα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί είναι μέχρι στιγμής αγνώστου τύπου σύνθεσης και συνδεσμολογίας.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/02/2008

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License