Έκρηξη στο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ

...

Βόμβα εξερράγη το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ στη συμβολή των οδών Πουλίου και Αμαλιάδος στους Αμπελόκηπους, στο κέντρο της Αθήνας. Η έκρηξη προκάλεσε μόνο υλικές, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Συγκεκριμένα στις 16.25 άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στα γραφεία της εφημερίδας και είπε ότι «σε 25 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στο ΥΠΕΧΩΔΕ Αμαλιάδος και Πουλίου. Δεν είναι φάρσα ειδοποιείστε άμεσα». Δεν ανέφερε τίποτα για ποια οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ και απομακρύνθηκαν από το κτίριο ο γενικός γραμματέας που ήταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του και κάποιοι υπάλληλοι.

Στις 16.50 ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό που βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ασφάλειας και άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


http://www.cosmo.gr/News/Hellas/188938.htmlΠροσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License