ΑΘΛΙΟ ΕΘΝΟΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΟ- ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ- "ΡΩΣΙΚΟ" ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Εθνικιστικός - σχεδόν φυλετικός αντιαμερικανισμός (χωρίς καθόλου δημοκρατική αντιιμπεριαλιστική χροιά), φιλορωσισμός, μαχητικός αντιτουρκισμός, μακεδονοφαγία ("σκοπιανούς" τους αποκαλεί τους σλαβόφωνους μακεδόνες), πανσλαβισμός, εξύμνηση νεοχιτλερικών καθεστώτων (Ιράν, Βόρεια Κορέα κλπ.). Πώς καταντάει ένα σύμβολο της "αριστεράς"...

Εθνικιστικός - σχεδόν φυλετικός αντιαμερικανισμός (χωρίς καθόλου δημοκρατική αντιιμπεριαλιστική χροιά), φιλορωσισμός, μαχητικός αντιτουρκισμός, μακεδονοφαγία ("σκοπιανούς" τους αποκαλεί), πανσλαβισμός, εξύμνηση νεοχιτλερικών καθεστώτων (Ιράν, Βόρεια Κορέα κλπ.). Πώς καταντάει ένα σύμβολο της "αριστεράς"...

Αυτά είναι τα υλικά επιστολής του Μίκη Θεοδωράκη που αναγνώσθηκε στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι News με παρουσιαστή - πρωταγωνιστή το Λάκη Λαζόπουλο σήμερα 26/2...

Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα είναι απίστευτο!

Ακόμα και κομμάτια της διανόησης ή μισοδιανόησης, στην οποία ανήκει και ο Λαζόπουλος, που έχουν κάποια μισοδημοκρατικά - αντιεθνικιστικά αντανακλαστικά (στην υπεράσπιση των μεταναστών, στην καταπολέμηση κάποιων θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ.), μπροστά στον ναζιστικό αντιαμερικανισμό υποκλίνονται.


Βέβαια οι ΗΠΑ έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το ντόμινο των εξελίξεων στα Βαλκάνια, ειδικά μετά την μεθόδευση της απόσχισης του Κοσσόβου από τη Σερβία και την κυριαρχία σε αυτό του πιο άθλιου αλβανικού φασισμού και μεγαλοϊδεατισμού.

Οι ΗΠΑ είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, μια δύναμη κτηνώδης και υπερεπεμβατική - ηγεμονιστική, που αξίζουν και να τις μισούν και να τις πολεμάνε οι λαοί.

Ωστόσο, αν αυτό σημαίνει συμμαχία με τους ισλαμοναζήδες του Ιράν και της Αλ Κάεντα, με τους Κινέζους γκαϊουλάιτερ που καταπιέζουν τους Κινέζους εργατοαγρότες, με τον Πούτιν, το Μεντβέντεφ κι όλο το ναζιστοειδή μηχανισμό της πρώην ΚαΓκεΜπε, νυν ΕφΕςΜπε, με το σέρβικο εθνοφασισμό, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό δεν μπορεί να γίνει με καταφυγή στα κηρύγματα του "μακαριστού" Χριστόδουλου, του Λιακόπουλου, του Κατατζαφέρη και κάθε άλλου εθνοφασίστα υπαλλήλου της Ρωσίας.

Και προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία ο παλιά δημοκράτης και αντιφασίστας Θεοδωράκης με τη σλαβομακεδονοφοβία του και τον εμετικό του αντιτουρκισμό, που φτάνει να στρέφεται κατά των Τούρκων Μειονοτικών της Θράκης.

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΩΣ  ΛΑΟΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΡΑΤΗ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΛΛΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΦΙΛΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ - ΦΙΛΟΑΞΟΝΙΚΕΣ (ΑΞΟΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΚΙΝΑΣ - ΙΡΑΝ) ΦΥΛΕΤΙΚΙΖΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ!

Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ!

Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ!


Υ.Γ. Η επιστολή Θεοδωράκη εκφράζει - δυστυχώς για όποιον αριστερό και δημοκράτη αγαπάει τα τραγούδια του -τη διεθνή γραμμή του πλέον ανερχόμενου ιμπεριαλισμού : του Ρώσικου. Όλη η επιστολή διαπνέεται από το πνεύμα της διεθνούς συνομωσίας των Αμερικάνων κατά της Ρωσίας και των Σλάβων, και φυσικά της συμμάχου ορθοδόξου Ελλαδάρας (και Σερβίας)!!!!!!;;;;;!!!!

Εκεί κατάντησαν το λαό μας...

Να σηκώσουμε κεφάλι πριν μας το κόψει ο πανταχού παρών εθνοφασισμός - φιλοϊμπεριαλισμός (ανατολικού τύπου)....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License